1.5 Dci Hızlanma 0-100km kendi çekimim

omerf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Kas 2012
Mesajlar
84
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Renault Clio IV (mk4) 1.5 Dci H

Arkadaşlar racechip takılı aracımda amatör bir video çektim sizlerle paylaşmak istedim.Yol tamamen düz diyebilceğim eğimsiz bir yoldu malesef direksiyonu tuttuğum elle aynı zamanda telefonu tuttuğum için yolu çekemedim.

Racechip'in ayarı şuan için 0-1'de 2-1 yapacağım herhalde biraz daha iyi bir kalkışla beraber yarım saniye civarı daha aşağı çekebilirim 0-100 hızlanmasını.Kısmet olursa bu hafta dynoya çıkaracağım.
 
Anlik degere bak off off :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Hızlanma mükemmel ama anlık değer de mükemmel :D
 
olacak o kadar abi ya tam gaz yapınca 4.9 ortalama yakan benim megan bile 20 ye çıkıyo :D yaklaşık 8-9 saniye gibi bi değer sanırım fena değil
 
Bu anlık değerleri ben eşimi doğuma götürürken görmüştüm :D mazota acımazsan dci şahlanıyo
 
Anlık değer iyi bizimki 30 ları görüyor..:D
 
ne guzel shifterin calısıyor :D :(
 
Anlık 20litreler önceki benzinli aracımın yanında hiçbirşey değil :)

Bu videoyu çektiğim akşam epey gazlama yapmama rağmen yeni sıfırlanmış ortalama tüketimim 6.1lt/100km'ye çıktı yani bir dünya gazladım fakat genede aman aman bişey yakmadı araba :)

Racechip'den sonra hızlanma ciddi anlamda arttı dyno işini bu hafta yapmayı düşünüyorum eğer yaparsam sonuçları paylaşırım.
 
Gayet güzel, kazasız belasız... :)
 
anlık deger tam takılmalık :D
 
Geri
Üst