1000 Tl ye kadar telefon tavsiyeleriniz ?

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar cep telefonum baya eskidi wifi yok 3g yok değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.. :)

1000 tl ye kadar telefon arıyorum.. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Veya iphone 4s satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlarla da anlaşabilirsek alabilirim..

1100-1200 arasi cikabilirseniz guzel temiz bi iphone 4s alabilirsiniz ben kullaniyorum gayet memnunum ama telefondan beklentinize gore de degisir tabi

1100-1200 arasi cikabilirseniz guzel temiz bi iphone 4s alabilirsiniz ben kullaniyorum gayet memnunum ama telefondan beklentinize gore de degisir tabi

Onu da bulunduğum şehirde bulamıyorum internetten tanımadığım birisinden almakta içime sinmiyor açıkcası.. :)

Butceyi zorlamak istemiyorum diyorsan galaxy s4 mini tavsiye ederim.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

50 lira daha koy s4 mini falan hikaye 1049 lira lg nexus 4 al

Butceyi zorlamak istemiyorum diyorsan galaxy s4 mini tavsiye ederim.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O da aklıma geldi fakat 1in üzerine çıkmak gerekiyor onun içinde 1000'in üzerine çıkınca da 4s den başkasını göremiyor gözüm :)

50 lira daha koy s4 mini falan hikaye 1049 lira lg nexus 4 al

Lg pek düşünmüyorum açıkcası iphone ve samsung daha ağır basıyor.. Lg nin 5 mp kameraları 1.3 gibi çekiyor 8 ini bilemem ama..

Sony'de bir kenarda aklında dursun bence. Senelerdir kullanıyorum ve çokta memnunum.

General Mobile Discovery yok satıyor şu sıralar. bulabilirsen 600 tl ye performans canavarı alırsın.
S3 ile yarışan iPhone 4s'e iki kat fark atan bir telefon. hiç düşünmeden al derim. ama illa samsung dersen de s4 alamiyorsan s3 den de aşağısını alma.

Şuanda kullandığım note 2yi öneririm cidden sarjı ve telefon çok güzel ilkten büyük gelebilir ama daha sonra ise gözüne acayip küçük geliyor insanın
8 mp kamera var çekimleri falan çok güzel işlemciside çok güzel

Ben ikinci el aldım telefonu 1100tlye 5 aylık note 2yi :)

Geri