1998 laguna 2.0s yol bilgisayarı türkçesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kutluer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kutluer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar 1998 model 2.0s rxe laguna aldım. Araçda sesli uyarı sistemi var ama ne dediğini bir türlü anlamıyorum. Bir ara verdiği uyarının birini tesadüf internette buldum ama bu aralar söylediği uyarıyı ne anlayabiliyorum ne bişey. Bu uyarıların ingilizce - türkçe karşılıkları olan bir döküman yada buna benzer bişey varmıdır. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba.

ben sana yardımcı olabilirim.Bu arada benim soyadım da kutluer.nerelisin kimlerdensin.ben de delaguna var sana yazarım uyarıları

hoşgeldiniz kutluer ve laguna1978 kendinizi üye tanıtımları bölümünden kısaca tanıtırsanız seviniriz..:eyv araçlarınızın resimlerini üye araçları bölümünde paylaşabilirsiniz keyifli forumlar..:eyv

ayrıca laguna1978 bu laguna uyarılarını laguna bölümünde konu açarak bizimle paylaşırsan arayan için güzel bir konu olur teşekkürler iyi forumlar:)

SELAM LAGUNA1978
ben yozgatlıyım. ankarada yaşıyorum. bu arada aracın ingilizce konuşması artık sorun olmuyor çok iyi ingilizce bilen bir arkadaşdan yardım alıyorum. bir çoğunu artık öğrendim. bilmediğim bişey olursa telefonla arıyorum ona dinletiyorum oda bana ne dediğini söylüyor. böylece sorunumu çözmüş oldum. sen nerelisin nerede yaşıyorsun

laguna 1 rxe 2.0 s aracım var ama sesli uyarı sisteminden bir şey anlamıyorum bununla alakalı ne yapabilirim?yardımcı olabilecek kimse varmı

aynen usta bende hiçbirşey anlamıyorum senin ki yine ingilizce konuşuyormuş keşke benmkide ingilizce konuşsa en azından biraz anlarım ama italyanca :( nasıl değiştirebiliriz bunu bilen varmı ??? aracı yeni aldım 97 rxe 2.0s 16v 140 hp volvo motor torpidosuz olan modeller... ???

Banada atabilirmisiniz sağ light sol tea diye bişe diyo

Geri