2 Tekerlekli Otomobili Muayeneye Nasıl Sokayım ?

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Özetle bizim şirketin motorlarının muayenesi geçmiş durumda müthişşş dikkatim sayesinde 10 gün geçtikten sonra anlayabildim12 3Sonra birde baktım motorların ruhsatlarının birinde ''otomobil'' diye geçmişhımmBu şekilde muayeneye sokarsam geri dönme riskim varmı sizce?Önce bunun ruhsatta düzeltilip trafikte muayeneye öyle girmesimi gerekir mantıken?Epey merak ettim bunu yazan görevli nasıl bir ruh halindeydi acaba ıslık

Trafiğe Bir Gitmenizde Fayda Var Diye Düşünüyorum Abi Onu Yazan Kişi O An Dünya İle Bağlantısını Koparmış Durumdaydı Herhalde hehe

İlk Muayene 3 Sene Sonra Mi Madem Otomobil
Neyin Kafasindayken Motorsiklete Otomobil Yazmis Ki
Bende İstiyorum Ne İctiyse O Arkadas

2 tekerli otomobil,Dünya'da bir örneği daha yoktur,ruhsatın düzeltilip muayeneye o şekilde gidilmesi iyi olur...

İlk Muayene 3 Sene Sonra Mi Madem Otomobil
Neyin Kafasindayken Motorsiklete Otomobil Yazmis Ki
Bende İstiyorum Ne İctiyse O Arkadas

0 Alınmıştı bunlar sanıyorum 3 sene dolunca yapılıyordu sonrası standart,hakikaten bende çözemedim neyin kafasındaydı muhteremde şimdi onun hatasını düzeltmek yine ben garibana düştü galiba
:sinirli:pislik

Unutmadan Bir Fotosunu Alip Bu Konuya Koy Abi Efsane Olur Bu Konu Net Camiasinda

B sınıfı ehliyet lazım ona :)

Unutmadan Bir Fotosunu Alip Bu Konuya Koy Abi Efsane Olur Bu Konu Net Camiasinda

İyi dedin başkan yarın koyayımda olayı net olarak bileniniz yokmudur yaw çarşamba dünya yol gidecem boşu boşuna dönmeyeyim bana tüv'de pek bakmazlar gibi geliyor ama?mantığımda hadi oradan diyor
:aytuğYokmu yani ruhsatında traktör,biçerdöver,hovercraft,yat,lokomotif filan yazan yanlışlıkla dikkatli bakın yawhehetöbe töbe vede ya sabırrroadfox

Bu adamın yakasını anormal olaylar neden bırakmıyor :)

Bu adamın yakasını anormal olaylar neden bırakmıyor :)

hehehehehehepardon kimin:aytuğve niye herkes bu soruyu bana hiç duraksamadan soruyor zoruma gidiyor üstüme alınacağımdır neredeyse yaw cıx cıx cıxhehehehehehe

Geri