20 Temmuz Ankara iftar buluşması.
ANKARA İftar buluşması icin geri sayım başladı. İste beklediğiniz an geldi. 20 TEMMUZ PAZAR günü saat 19'00 Balgat'ta yer alan Bolu Mangal restaurantta kömür atesinde lezzete doyacaksınız. Zengin iftar menüsü ve semaverde sınırsız cay keyfi ile güzel bir ramazan günü yaşıyacağız. Acık havada, otopark sıkıntısı olmayan nezih ve bir o kadar da sakin iftar bizi bekliyor. Kisi basi hersey dahil 20 tl dir.( RFC uyelerine özel )
Haydi bakalım kimler bu fırsatı kacirmam kesin geliyorum beni de listeye ekle diyecek kimler var. Haydi Ankara göster kendini..
İstediğiniz sevdiğiniz değer verdiğiniz samimi olduğunuz arkadaşınız akrabanız ile gelebilirsiniz sayı sıkıntısı yoktur.
Adres; Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No: 54 (Burger King Yanı) Balgat - ANKARA
Saat;19'00 da buluşuyoruz
İftar menüsü
1)İftariye tabağı(hurma peynir ve zeytin)
2)Mercimek Çorbası
3)Ana yemek seçmeli(Izgara köfte+Tavuk şiş+Tavuk kanat)
4)Salata
5)İçecek olarak ayran veya kola 2 adet küçük su
6)Hakiki manda yoğurdu
7)Tatlı olarak(irmik helvası)
8)Ve muhabbetin belini kırıp hastanelik etmemiz için bize özel olarak semaverde (sınırsız çay)
NOT;Katılım ücreti olarak kişi başı 20 lira ödenecektir...
İletisim no;05555633174
Geleceklerin listesi
1.ufuk06107
2.06nakres06
3.nasty
4.uniemin
5.Yunus Yörük
6.Oguz bağcı
7.DÜL-DÜL
ANKARA İftar buluşması icin geri sayım başladı. İste beklediğiniz an geldi. 20 TEMMUZ PAZAR günü saat 19'00 Balgat'ta yer alan Bolu Mangal restaurantta kömür atesinde lezzete doyacaksınız. Zengin iftar menüsü ve semaverde sınırsız cay keyfi ile güzel bir ramazan günü yaşıyacağız. Acık havada, otopark sıkıntısı olmayan nezih ve bir o kadar da sakin iftar bizi bekliyor. Kisi basi hersey dahil 20 tl dir.( RFC uyelerine özel )
Haydi bakalım kimler bu fırsatı kacirmam kesin geliyorum beni de listeye ekle diyecek kimler var. Haydi Ankara göster kendini..
İstediğiniz sevdiğiniz değer verdiğiniz samimi olduğunuz arkadaşınız akrabanız ile gelebilirsiniz sayı sıkıntısı yoktur.
Adres; Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No: 54 (Burger King Yanı) Balgat - ANKARA
Saat;19'00 da buluşuyoruz
İftar menüsü
1)İftariye tabağı(hurma peynir ve zeytin)
2)Mercimek Çorbası
3)Ana yemek seçmeli(Izgara köfte+Tavuk şiş+Tavuk kanat)
4)Salata
5)İçecek olarak ayran veya kola 2 adet küçük su
6)Hakiki manda yoğurdu
7)Tatlı olarak(irmik helvası)
8)Ve muhabbetin belini kırıp hastanelik etmemiz için bize özel olarak semaverde (sınırsız çay)
NOT;Katılım ücreti olarak kişi başı 20 lira ödenecektir...
İletisim no;05555633174
Geleceklerin listesi
1.ufuk06107
2.06nakres06
3.nasty
4.uniemin
5.Yunus Yörük
6.Oguz bağcı
7.DÜL-DÜL