2000 Model Clio Stop Yanmıyor acil yardımmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 2000 model cliomu muayeneye götüreceğim fakat aracın resimde daire içine aldığım biri bagaj stopu diğeri ise plakalığın lambası yanmıyor. Ustaya gösterdim bunun komple değişmesi gerektiğini ve fiyatınında 250 lira olduğunu söyledi (bagaj kapağının üstündeki ledli stoptan bahsediyorum). Böyle bir olayla karşılaşan oldumu aranızda olduysa ne gibi bi yol izlediniz veya da şöyle diyeyim bunu yaptırmadan muayeneye götürsem muayeneden geçermi sizce ? Birkaç kişiye sordum geçmez dedi ama en sağlıklı bilgiyi sizlerden alcağımı düşünerek bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim şimdiden teşekkür ederim.
attachment.php

3. Stop lambasıni cikmacilardan bulabilirsin veya sokup baktirabilirsin. Plaka aydınlatmasınin yanması hafif kusur geçiyor. 3. Stopta sıkıntı olmaz.

sıfırı 100 tl olması lazım oyle hatırlıyorum . ıkıncı el cıkma daha ucuza bulunabılır . eskı aracımda yanmıyordu sokup soketlerını vs temızlemıstım yanmıstı . deneyın belkı duzeleblır

kardeşim lambayı sök temizle. oksitlenen yerleri zımpara yardımıyla temizle. tesisatında sorun yoksa çalışacaktır. tesisatta sorun olsa da tamirciye gitmeye gerek yok çünkü üst stopa giden kablolar aracın alt stoplarından alınmıştır. biraz uğraşarak kendin çözebilirsin.

geçen hafta üst stop ve plaka aydınlatma arızalı olarak muhaneye girdim ve sadece plaka aydınlatma hafif kusur olarak yazıldı.
bilginize

Geri