2005 laguna trafik sigortası bedeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatihz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bir ay önce aracı yeni aldığım için zorunlu trafik sigortası yaptırdım buradaki bir sigortacıya gittim tabi son birkaç senedir ona yaptırıyorum sigortayı, 350 tl ödedim, internetten generali sigorta dan form doldurup bakınca sigorta bedeli 180 tl çıktı, internetten sigorta yaptırmanın avantajı-dezavantajı nedir bilen varmı? boşu boşuna 2 katı para ödemiş olmayalım?

180 lira trafik sigortası için çok düşük bir rakam, hangi ildesin ?

araç zonguldağa kayıtlı, asıl merak ettiğim şey, bulunduğumuz yerdeki bir sigortacıya sigorta yaptırmanın avantajı varmı? mesela kaza sırasında yada onarım yaptırırken bulunduğu yer yakın olduğu için avantaj olurmu yoksa bunun hiçbir önemi yok mu?

Son düzenleme:
Öncelikle firmadan onaysız poliçe isteyin .eski poliçenizle karşılaştırın . Kazada ve araç başı ne kadar temınat vermektedir .diğer sigorta teminatı küçük gösterir ve police ucuza gelir

50 bin tl civarı teminat olduğunu söylediler.

Bu hafta aldığım araç için yapılan sigorta poliçesi bu kardeşim, teminat miktarlarını gör diye ekliyorum...

attachment.php

şimdi zaten aracın sigortasını yeni yaptırdığım için teklif istemedim, telefonda konuştuk, ancak 20 gün sonra sigortası yenilenecek 2010 dizel linea için teklif istedik, geçen sene tam 510 TL ödemiştik burada aynı sigortacıya, işte verilen rakamlar resimde, yarıdan fazla kazık yemişiz resmen.

N3V52a.webp

Trafik sigortası zor iş artık:)

Fiyat almak lazım farklı firmalardan.

Inanılmaz fiyat farkları çıkabiliyor.

Ben geçen sene 24 ocakta 288 lira ödemiştim.Geçen hafta sigortacım aradı en düşük 320 lira çıkıyor dedi.Zaten senelerdir kazıkladığını hissediyordum başka bir yere 185 liraya yaptırdım.Poliçeleri karşılaştırdım herhangi bir olumsuzluk yok.Kaza falan yapmadım , araç annemin üzerine ve 70 yaşında.
Tabi bu işler kaza durumu ve ruhsat sahibinin yaşnına riskine göre değişiyor.Daha önce bir aracım abimin üzerineydi , ehliyetli ve ehliyetsiz defalarca alkollü yakalanıp en sonunda mahkeme kararıyla iptal etmişlerdi ve 800 900 lira çıkıyordu çünkü riskli , sıkıntılı bir şöför.

ben artık şunu öğrendim, bir yere yada tamir işinde bir ustaya güvenip sürekli gözü kapalı ona gitmeyeceksin, en ufak işte bile birkaç yerden fiyat alacaksın arkadaş, artık gözü kapalı güven devri bitti, yada hiç yoktu ;)

Geri