Öncelikle herkese merhaba..foruma yeni üye oldum. Kendim Kocaeli'de ikamet ediyorum ve öğretmenim. 3 seneden beri aracımla beraber sorunsuz bir birlikteliğimiz vardı.Ancak 10 yaşını doldurunca bazı sıkıntılar baş gösterdi. Öncelikli olarak sunroof perdesinde sarkma meydana geldi. Bir kaç özel servis ile görüştüm. Kendileri bunu tamir edemeyeceklerini değişmesi gerektiğini söylediler. Ancak çok pahalı olur dediler. Bir de konu sunroof olunca güvenemiyorum..
2. de el frenini kontrol edin diye arıza lambam yandı Ramazan Bayram'ında. debriyaja sonuna kadar basınca arıza gidiyor ancak ışıklarda mesela 15-20 sn bekleyince tekrar yakıyor. Debriyaja tekrar basınca arıza lambası sönüyor. Uzun yolda hiç durmazsan arıza lambası hiç yanmıyor. El freni de gayet normal şekilde çekiyor ya da bırakıyor. Bu 2 konuda önerilerinizi bekliyorum..
2. de el frenini kontrol edin diye arıza lambam yandı Ramazan Bayram'ında. debriyaja sonuna kadar basınca arıza gidiyor ancak ışıklarda mesela 15-20 sn bekleyince tekrar yakıyor. Debriyaja tekrar basınca arıza lambası sönüyor. Uzun yolda hiç durmazsan arıza lambası hiç yanmıyor. El freni de gayet normal şekilde çekiyor ya da bırakıyor. Bu 2 konuda önerilerinizi bekliyorum..