Arkadaşlar iyi forumlar.2 ay once 2010 model 1.5 dci clio aldım 2. el.Araçtan memnunum gerek 100m/4.0 litreyi gormem gerek ferahlığı gayet ideal.Ama bir kaç sıkıntım var en büyüğü ise direksiyon.Boyum 1.87 doğal olarak pek sığmıyorum koltuğu geriye çekiyorum.Ama bu sefer de kolum direksiyona çok uzak kalıyor.Yakınlaştırıncada bacaklar yapışıyor direksiyona.Yani direksiyonun bana gelmesi lazım.Boyle bir şey var mı? Varsa nasıl?
Obür sorum ise bu aşağıda aux girişi var normal aux kablosu olmuyor.2 Rca diye bir kablo almam gerekiyor anlaşılan.Bunları alıp takınca müzik dinleyebiliyor muyuz?
Son sorum ise bazı Clio'larda klimaların yanı goğus kısmı gri kaplama ile kaplı bende buralar hep siyah.Bunları Ankara'da nereye yaptırabilirim ve ne kadar tutar?Teşekkürler cevaplarınız için.
Obür sorum ise bu aşağıda aux girişi var normal aux kablosu olmuyor.2 Rca diye bir kablo almam gerekiyor anlaşılan.Bunları alıp takınca müzik dinleyebiliyor muyuz?
Son sorum ise bazı Clio'larda klimaların yanı goğus kısmı gri kaplama ile kaplı bende buralar hep siyah.Bunları Ankara'da nereye yaptırabilirim ve ne kadar tutar?Teşekkürler cevaplarınız için.