2012 Symbol Kapı Çıtası

akfinity

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar;

2012 model symbolum var. arabada kapı çıtası yok. trafikteki symbollere baktığımda hepsinin kapısı çökük durumda. park sırasında yandaki araç kapıyı açtığında aracın sacı inde olduğunda kapı göçük içinde kalıyor. 3 aylık araba olmasına rağmen 4 tane eziğim var bu şekilde. Bununla ilgili 2 sorum olacak.

bu şeritleri renoya sordum bulamadım. en azından sorduğum yerde yoktu. Ama bi symbolde gördüm orjinal gibiydi sahibine soramadım. bu kapı çıtaları yada şeritlerini nereden bulabilirim. gördüğüm arabada alt bombeye takılmıştı ve arabanın yanına park ettim kapıyı açtım koruyucu bant yerine direk kapıya dokunuyor yukarıya takılması nasıl bir görüntü oluşturur?

diğer sorumda bu şeritleri dışarıdan bulur ve takarsam garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım.

garanti konusunda bi sıkıntı olmaz ancak orjinal kapı çıtaları yok symbol'ün bende araştırdım ama bulamadım.

ben reno galerisinde görmüştüm sıfır arabada vardı full aksesuardı sis yuvaları spoıler cıtalar falan

yetkili servislerde de yok mu ?

servislerde var geçen ay sordum 140 tl dediler

servislerde var geçen ay sordum 140 tl dediler

Siyah renktekimidir acaba ? Fiyatı biraz yüksek gibi geldi

Allah kahretsin aynı sorun bende de var. millet afedersiniz öküz gibi kapı açıyo hiç dikkat yokki

Daha önce dikkatimi çekmemişti...Vaybe onuda mı çalmış reno :D

Geri