2014 Yılına Girerken İstediklerim...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
1505211_10152080037877622_52607393_n.jpg

2014 Yılına Girerken...
Yeni Yılda Hem Kendi Adımıza Hemde Ülkemiz Adına Güzel Şeyler Duyarız İnşallah.
"İnsanların Birbirine Gerçekten Dost Olduğunu,İkiyüzlü Riyakar İnsanların Olmadığını,Benzinin Ucuzladığını, Dövizin Değer Kaybettiğini, Asgari Ücretin Net 2.000 Lira Olduğunu,Üniversitelere Sınavsız Girildiğini, Hastanelerin Ücretsiz Olduğunu ve Katılım Paylarının Alınmadığını,Doğudaki Kaçak Elektriğin Bedelinin Bizden Alınmadığını,Askerin Asker Gibi Dik Durduğunu Saçma Bahanelerle Cezaevlerine Atılmadığını,Öğretmene ve Öğrencilere Biber Gazı Değilde Çikolata İkram Edildiğini, #Direnpolis Demediğimiz Yolsuzlukların Olmadığı Temiz Bir Topluma Sahip Olduğumuzu,Vatan Topraklarının Düşmanlara ve pkklılara Peşkeş Çekilmediğini,Bizi Yönetenlerin Temiz Birer İnsan Olduğunu ve İsimlerinin Hiç Bir Şaibeye Karışmadığını,Gemiciklerin Değil Sandallarının Bile Olmadığını,Tabiatın Korunduğunu Ormanların Yeşil Kaldığını,Rant İçin Ağaçların Katledilmediğini..."
Çok Şey İstiyorum Biliyorum Lakin Umut Fakirin Ekmeğidir Demişler Hepimize Güzel ve Mutlu Bir Yeni Yıl Diliyorum... :)
Mustafa USTA

Mutlu Yıllar Abi'm

Herkeze nice mutlu senelere

Dileklerin için teşekkürler abi, ne kadar zor olsa da aynen katılıyorum. :eyv

2014 yılında ve daha sonraki yıllarda kendi adıma ve milletimiz adına her şeyi istemek mubahtır. O yüzden bende istiyorum.qw

Tüm yakıtlarda ki vergilerin kaldırılmasını,
Doğuda kullanılan kaçak elektriğin kesilip bir daha verilmemesini,
Ülke adına yatırım yapılırken bile dışarıdan izin alınmamasını,
Darbe yaptığı kesinleşmiş ve hüküm giymiş suçluların aaa kuşa bak deyip salını verilmemesini,
Büyümekte olan Ülkemin önünün oyunlarla kesilmemesini,
Kardeşin, kardeşe düşman gibi bakmasını sağlayanların her türlü oyunlarının açığa çıkmasını,
Şucudur, bucudur, a-b partilidir diyerek bizleri bölmeye çalışanların kendilerinin param parça olmasını,
Tek Bayrak ve tek Ülke topraklarında kardeşçe yaşamayı öğrenmemizi,
Tüm Dünya ülkeleri arasında ki, savaşın bitmesini,
Tüm Dünya insanlarının sağlık ve refahını,
Devası bulunamayan hastalıkların kalmamasını,
Sadece ve sadece Allah'tan istiyorum.
:))

Çok şey mi istedim? İstediğim yaratıcı ise , Ona hiç zor değil...qw

2014 yılında ve daha sonraki yıllarda kendi adıma ve milletimiz adına her şeyi istemek mubahtır. O yüzden bende istiyorum.qw

Tüm yakıtlarda ki vergilerin kaldırılmasını,
Doğuda kullanılan kaçak elektriğin kesilip bir daha verilmemesini,
Ülke adına yatırım yapılırken bile dışarıdan izin alınmamasını,
Darbe yaptığı kesinleşmiş ve hüküm giymiş suçluların aaa kuşa bak deyip salını verilmemesini,
Büyümekte olan Ülkemin önünün oyunlarla kesilmemesini,
Kardeşin, kardeşe düşman gibi bakmasını sağlayanların her türlü oyunlarının açığa çıkmasını,
Şucudur, bucudur, a-b partilidir diyerek bizleri bölmeye çalışanların kendilerinin param parça olmasını,
Tek Bayrak ve tek Ülke topraklarında kardeşçe yaşamayı öğrenmemizi,
Tüm Dünya ülkeleri arasında ki, savaşın bitmesini,
Tüm Dünya insanlarının sağlık ve refahını,
Devası bulunamayan hastalıkların kalmamasını,
Sadece ve sadece Allah'tan istiyorum.
:))

Çok şey mi istedim? İstediğim yaratıcı ise , Ona hiç zor değil...qw
Hakkı abi zannımca ikimizde kaşınıyoruz... :D

Bu dileklerin için Amin diyorum. Bunların %50 si gerçekleşmiş olsa Türkiye'm cennet olur.

2014 girerken bize zamlı bir şekilde girecek .

Renoda 40 gün çekilişine katıldım . 4 megane JOY dan bir tanesi benim olacak :))

Renoda 40 gün çekilişine katıldım . 4 megane JOY dan bir tanesi benim olacak :))

İnşallah. Hadi bakalım.qw

Geri