2021 Megane 4 1.3 tce olanlar paylaşım için toplanalım kimler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynısı bende de var sizde debriyaj sesi varmı hırıltı şeklinde, bagaj su alıyor muSelam,
2021 Megane IV Joy 1.3 TCe 140 bg 6 ileri manuel aracım var. Görüş paketi (sis farları ve arka park sensörü) ve yedek lastik opsiyonlu.
aynısı bende de var sizde debriyaj sesi varmı hırıltı şeklinde, bagaj su alıyor mu
vites geçişlerinde iyi dinleyin anı geçişlerde özellikle, bol su ile yıkayıp bagaj havuzu kaldırıp altına iç megeslerin olduğu kısma hafifçe damlacıklar şeklinde giriyorSeyir halinde herhangi bir hırıltı duymadım. Rölantideyken vites değiştirip daha dikkatli dinlerim. Ama vites kolu seyir halindeyken biraz fazla hareketli geldi bana.
Bagaj su alma olayını ise henüz yıkamadığım için test edemedim. Beyaz renk olduğu için silerek temizliyorum.
vites kolu damı sıkıntılı yoksaSeyir halinde herhangi bir hırıltı duymadım. Rölantideyken vites değiştirip daha dikkatli dinlerim. Ama vites kolu seyir halindeyken biraz fazla hareketli geldi bana.
Bagaj su alma olayını ise henüz yıkamadığım için test edemedim. Beyaz renk olduğu için silerek temizliyorum.