Öncelikle aracımda çelik jant mevcut fakat benim endişem şu ki bir örneğini görsem 55 yanak nasıl duruyor diye belki kararım değişebilir. Bikaç yerde araştırdım buna göre srdr87 arkadaşımızın dediği gibi yaklaşık %3 oranında araç hızı ile kadran arasında sapma oluyor gerçi bu çok mühim bir olaymı bilmiyorum ama benim maksadım çok abes durup durmayacağı çünkü şuan bile 60 yanak olmasına rağmen çamurlukla lastik arası baya fark var gibi 55 takarsam eğer bu fark çok olacak ve bazıları da demiş ki 55 yanak taktım aracım çok tuhaf durdu hiç memnun değilim muhakkak 60 yanak alın falan demişler, bende özellikle arabam konusunda takıntılı bir insan olduğumdan bunu kendime dert edip gece uyku uyuyamam diye düşünüyorum

Diğer konu ekonomik olarak bakılınca tabi ekonomi de önemli ama dediğiniz gibi Allah korusun patlama delinme olmadığı müddetçe 3-4 yıl kadar gider bu lastikler zaten 3 yıla ben aracı yenilerim bakıldığı zaman rakam kendini tolere ediyor. Lastik için fiyatıda bizim şirketin çalıştığı bir bayiden aldım ondan uygun verdiler daha düşük fiyata da bulamadım max. 390 fiyat çektiler 60 yanak efficient grip performance için. Şu anki lastikleri değiştirme amacımda sol arka lastikteki yanak üzerinde 2 3 tane çok ufak işaret parmağın başı kadar çatlak olması. Bu sorun yaratırmı bilemiyorum lastikler aslında diri aracın daha önceki sahibi yaklaşık 1buçuk yıl kadar önce almış ben zaten 8 aydır biniyorum, dişleri hala sağlam fakat o çatlak beni korkutuyor sonuçta aracın en önemli organıdır lastik cana gelmese bile gümlediği an bi ton uğraştırır adamı. Durum bundan ibaret yani arkadaşlar. Varsa 55 yanaklı lastiği olan bir arkadaş resmini koysa ya da bana yol gösterse çok güzel olur aslındahımm