• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

3000 DEVİRİ GEÇMİYOR KORUMAYA ALIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetay8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetay8

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
2015 clio dizel otomatik aracımda enjeksiyon kontrol ettirin egzos emisyon kontrol ettirin hatalarını veriyor aracım manuelde de otomatiktede kesinlikle 3000 deviri geçmiyor 3000 geliyor kendiliğinden gaz kesiyor gaza bassamda gaz yemiyor çekişide ilerleyince düşüyor sanki araç boğuluyormuş gibi gidiyor gaz pedalı tepkiside hantallaştı sanki ve aracı bu şekilde 20 30 km kullanınca vites kutusu kontrol ettirin uyarısı çıkıyor aynı anda stop edip çalıştırınca sanki hiçbir şey yokmuş gibi düzeliyor vites geçişleri kaymak gibi bilgisayara bağlayınca map sensöründen olduğunu öğrendik hatayı silince düzeldi sonra yine hata verdi araba aynı şekilde korumaya düştü daha önce map sensörü arızası yaşayan varmı temizlenirken neye dikkat etmeliyiz değiştirmek dahamı sağlıklı olur araç 280 binde

280 bindeki araç için map sensörünü değiştirmenin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sensörün de belli bir ömrü var sonuçta temizleyerek daha kaç km dayanacak ki. Bence diğer parçalara zarar vermeden orjinal ile değiştirmek daha mantıklı olur

280 bindeki araç için map sensörünü değiştirmenin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sensörün de belli bir ömrü var sonuçta temizleyerek daha kaç km dayanacak ki. Bence diğer parçalara zarar vermeden orjinal ile değiştirmek daha mantıklı olur
Evet ustamda değişelim dedi olmazsa değişeyim marka önerebileceğiniz varmı

Fabrikasyon hangisiyse onunla değiştir yan sanayi alma

Kral selam sensör arızası olmayabilir şanzıman olabilir ben bi konu açtım oradaki videoya bak istersen aynı sorunun benzeri bende de var

Kral selam sensör arızası olmayabilir şanzıman olabilir ben bi konu açtım oradaki videoya bak istersen aynı sorunun benzeri bende de var
Benim şanzıman yapıldı beyin hariç komple değiştik balata kavramayı kitlediği için şanzıman ayar almıyor enjeksiyon egzos emisyon hatalarından dolayı bu hatalarda bilgisayarda map sensörü çıktı arıza silince gidiyor bu sıkıntılar ne zaman hata verse araba aptallaşıyor

Benim şanzıman yapıldı beyin hariç komple değiştik balata kavramayı kitlediği için şanzıman ayar almıyor enjeksiyon egzos emisyon hatalarından dolayı bu hatalarda bilgisayarda map sensörü çıktı arıza silince gidiyor bu sıkıntılar ne zaman hata verse araba aptallaşıyor
Kral s.a ne kadar tuttu nasıl bir yere yaptırdın bir de sorun çözülmüş oldu mu tamamen

A.s onur edcde yapıldı nerdeyse 6 7 oldu ama kavrama 25 bin (çıkma garantili) volant 10bin (çıkma garantili) dişliler çatallar vs kırılmıştı komple çıkma şanzıman aldık garantili 35 e işçilik dahil 75 e bağladık 6 7 ay kullanıyorum sıfır gibi şanzıman konusunda 3000 devir olayıda map sensöründen oluyormuş müsait zamanda değişicem düzelecek inşallah

Geri