arkadaşlar bugun çorlu çevre yolunda bi hız denemesi yapayım dedim, tam çevreye bağlandığım sırada sürekli gördüğüm ve radar olduğunu bildiğim gümüş gri symbol önümde ilerliyordu, bende aracın radar olduğunu bile bile sollayıp basmaya başladım, aklımdaki düşünce hareket halindeyken ceza kesemez mantığıydı. sollayıp basmaya başladığım sırada radar arkadaşta arkamdan kapattı peş peşe yaklaşık 15 km 180-190 km süratte ilerledik, neyse çevre yolu bitti normal e5'e geçtim tabi hızımı düşürdüm, hemen ilk benzinliğe girdim arkamdan bu radarda daldı benzinliğe, tam araçtan indim yanıma geldi. Aramızda gecen konusmayı aktarıyorum.
*niye basıyosun o kadar
-abi araç sıfır daha, bayiden alırken demişlerdi 1000km geçince bas azcık motor acılsın diye basıyordum :aytuğ
*o zaman söyle cezayıda bayidekiler ödesin
-abi ben senin radar olduğunu zaten biliyorum, farkındaydım peşimden geldiğinin :aytuğ
*he bildiğin halde basıyorsun yani.
-yazdınmı abi sen cezayı ?
*343 lira
-canın sağolsun abi sıkıntı yok
*neyse bu seferlik affettim, bi daha görmiyim ama
-eyvallah abi sağol 12 3
şimdi kafama takılan bu adam affettim deyip cezayı haşırt yaptımı bana, yoksa gerçekten benim mantelitem doğrumu? yani gerçekten sabit radar araçları hareket halindeyken ceza yazabiliyormu?
*niye basıyosun o kadar
-abi araç sıfır daha, bayiden alırken demişlerdi 1000km geçince bas azcık motor acılsın diye basıyordum :aytuğ
*o zaman söyle cezayıda bayidekiler ödesin
-abi ben senin radar olduğunu zaten biliyorum, farkındaydım peşimden geldiğinin :aytuğ
*he bildiğin halde basıyorsun yani.
-yazdınmı abi sen cezayı ?
*343 lira
-canın sağolsun abi sıkıntı yok

*neyse bu seferlik affettim, bi daha görmiyim ama
-eyvallah abi sağol 12 3
şimdi kafama takılan bu adam affettim deyip cezayı haşırt yaptımı bana, yoksa gerçekten benim mantelitem doğrumu? yani gerçekten sabit radar araçları hareket halindeyken ceza yazabiliyormu?