4 Yaş Üzeri Renault'lara Avantajlı Fiyatlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
image_00000688_1_csfu6cbv4wfhy.jpg

Renault'nun tescilli yedek parça markası Motrio, 4 yaş üzeri Renault'lar** için ekonomik paketler ve sürekli fiyat avantajı sunuyor. Renault garantisiyle kaliteli servis ve yedek parça hizmetini kaçırmayın.

yağ değişimi iyi olur aslında..dışarda nekadara mal oluyor ?

bizim yağ değişimi zamanı geldi. arada fazla fark yoksa faydalanmak lazım.

Benim 5-40 yağ ve filitre değişimim (benzin filitresi ve hava filitresi hariç) dışarıda 130 TL ya mal oluyor.

Benim 5-40 yağ ve filitre değişimim (benzin filitresi ve hava filitresi hariç) dışarıda 130 TL ya mal oluyor.

Pulat yağ yerine ayçiçek yağı filtre yerine çay süzgecimi koyuyorsun:D

Orj Castrol 4 lt en ucuz modeli magnatec 75 80 liralarda. 5.5 litre için en ekonomiği 2 tane 4lük eder 160 lira. 13 lira falanda oem yağ filtresi. Etti 173. ufak bir işçilik eder sana 200:D

Sakın bana Renault Elf diyor gidip 4 litresine 40 lira veriyorum yada Castrol sanayide 45 50 lira falan deme:D

Pulat yağ yerine ayçiçek yağı filtre yerine çay süzgecimi koyuyorsun:D

Orj Castrol 4 lt en ucuz modeli magnatec 75 80 liralarda. 5.5 litre için en ekonomiği 2 tane 4lük eder 160 lira. 13 lira falanda oem yağ filtresi. Etti 173. ufak bir işçilik eder sana 200:D

Sakın bana Renault Elf diyor gidip 4 litresine 40 lira veriyorum yada Castrol sanayide 45 50 lira falan deme:D

araba hafif olsun diye 2 lt koyuyor o hehe hehe

Motrio bakım yaptırdıktan sonra eski arabam hantallaşmıştı sanki...

Lastik 65 TL derken :)

yağ değişimi iyi olur aslında..dışarda nekadara mal oluyor ?
yağ değişimi bir benzinliğe gidilirse yağ fiyatına mal olur.. yani tahmini 60-70 arası.. bp ye gidilirse mobil yağ 60 liraya değişilir..

Geri