43 yıl önce çalınan arabasını görünce ağladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EndSpeed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
e_calinan_arabasini_gorunce_agladi_1433991788_2191.webp

ABD'de günün en çok konuşulan olaylarından biri çalındıktan tam 43 yıl sonra Corvette marka otomobiline kavuşan kadın oldu.

Terry Dietrich'in daha henüz 19 yaşındayken satın aldığı 1972 model Chevrolet Corvette kullanmaya başladıktan sadece 6 ay sonra çalındı ve 43 yıl sonra Kuzey Carolina'da bir araba tamircisinde bulundu.

SJ97g_1433991695_3924.jpg

Dietrich aracını sigortayla güvence altına almış ve 1972'de aracın bedelini sigorta geri ödemişti.

5U6LM_1433991716_2061.jpg

Yardıma, Dietrich'e 1972'de sigortayı yapan Jim Dykstra koştu ve yapılması gereken yasal işlemlerin ardından araç asıl sahibine teslim edildi.

Tapatalk Üyeliğimden S5 Mini İle Gönderildi...

Bende sattığım aracın hala üzerimde olup senelerdir trafik cezaları ödenmemiş, vergisi yatırılmamış ve sigortası yaptırılmamış diye gelen 11000 TL cezayı görünce ağlamıştım.. İnsanlar nelere ağlıyor değil mi? Allah ağlatmasın kimseyi..

bende sattığım aracın hala üzerimde olup senelerdir trafik cezaları ödenmemiş, vergisi yatırılmamış ve sigortası yaptırılmamış diye gelen 11000 tl cezayı görünce ağlamıştım.. Insanlar nelere ağlıyor değil mi? Allah ağlatmasın kimseyi..

amin, allah kolaylik versin abi

O araç şimdi servet değerindedir, abladaki şansa bak...:)

Adamların hırsızı bile titiz abi bizimkiler çalar çalmaz bi yerlerine zarar vermeye başliyo ama bu araba hala 43 yıl öncesindeki gibi sıfır duruyor. :)

Taalih kuşu bu olsa gerek :) şanslı kadın

Adamların hırsızı bile titiz abi bizimkiler çalar çalmaz bi yerlerine zarar vermeye başliyo ama bu araba hala 43 yıl öncesindeki gibi sıfır duruyor. :)

Bizdekiler parçalayıp satıyor [emoji4]

Arkasinki ben denmi tanimis arabayi.

ABD polisine hayran kaldım. Sadece 43 yılda bulmuşlar arabayı. :)

Geri