9 Ağustos tarihinde doğan üyelerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
[FONT=&quot]birthdayDoğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılarınızla dopdolu..:bravo
[/FONT]

ta2ed, Delmer Grunder, Maragret Erger, ikoyuncu, ty56, kulipri, efacem, nofear3871, Antalyaclio4, forsa, efehan74, sawaş, Sydx, turuncuozdogan, Befe, monin, uludagcem, ahmetozeltr, dedim, ismailD, dulger58, yasin batal, Ersoy01, JackNash, kuzey, ugur_bek, hawkpolice, akdeniz_33, eskinler, dowimen, antisemitist, m_selim_s, LersSere, yaldog, Ilya, Patanak, sametbensamet, bladekel, effonex, kerim87, OKANBERBER, okann1907, tebessum_yeter, gurbuz53, burcak67, cliofrancaise, maatt1, croman, bykonukcu, Brod2015, burak528, wishmaster, burakk528, emre47, Sovaldi, kirisgiloglu1, boombastic, rizelimuhammet53, can2734, 48birkan48, sezer22, ablead, sezerbey, gunduzalp, galip112, enes5656, aykutsafakyaman, Tolunay, Fondip, muhammed.okutan, burakcooskun, mertylmaz95, Burak COŞKUN, mertylmaz9, canhür konyar, murat@@55, dddeveci52

pasta.webp

Nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere birthday

Nice senelere.

birthdayDoğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılarınızla dopdolu..:bravo

Nice senelere :)

merhaba,

Doğum günün kutlu olsun diye başlıyorum.
Formun yeni üyesiyim ve nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazdım bu yüzden kusura bakmayın.
Benim 2013 Clio 4 0,9 turbo bir aracım var ve multimedya sistemi her 1dk içinde kapanıp yeniden açılıyor,servis 4bin tl istedi ve garantisi bitti konu halında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek kimse varmı.
anlayışınız için teşekkürler.

Geri