Acill yardım Göstergedeki bu işaret ne??

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamm Megane 2.0 Rxt Göstergede bu işaret cıkıyor surekli.. Rolantide tekleme oluyor titreme oluyor cozemedimm .. Anlamını bilen varmıı...
4352d1330286619-acill-yardim-gostergedeki-bu-isaret-ne-ads-z.jpg

Gaza bastığındamı yanıyor yoksa sürekli sabitmi yanıyor..

ilk calıstırmada yok Ama bi kac saniye sonra Devir 5 le 1 arasında oynamaya basLıyor.. Sonra birden 10 a yukseliyor bu yanıyor Yandıkdan sonra devir tekrar 5 - 1 arası stop edecek gibi oluyor Titreme felan uyuz ediyor Sabitt sönmeden devam ediyor sonrasında ışıklarda durmaya korkuyorum anLayacagın.. :S :S Herhalde rolanti arızası ile alakalı tahminimce .. Ama emin değilim..

Sürekli SAbittt...

ARKADAS KONUYA BAKANMI YOK BILEN MI YOK ANLAMADIM ....... :s

o ışık biz araca farklı yerden mazot aldığımız zaman yanmıştı. servise gittik kalitesiz mazottan enjektörler sorun yapmış. rolanti ile bir sorunumuz yoktu. genel bir arıza ışığı galiba.

kardeşim bilgisayara bağlatmadan hiçbirşey belli olmaz. Gaz pedalıda olabilir. enjektörlerde olabilir. Rolanti valfide olabilir.

kızdırma buji işaretine benziyor...

araç benzinli galiba kızdırma bujisi olmaz :)

ARKADAS KONUYA BAKANMI YOK BILEN MI YOK ANLAMADIM ....... :s

büyük fontda yazı yazmak yasak arkadaşım..konuyu bilen varsa cevap yazar zaten burası yetkili servis değilki..böyle konularda direkt en yakın yetkili servise gidip bilgisayara baglatman gerek aracı...

Geri