Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yokreis. Devam. Bi elim bollassa girecem arabayada az daha sabir. Arizayi tam olarak tespit etmedende yaptirmak istemiyorum. En son 4lu acinca gostergede kisa devre oluyordu. Gecen biraz oynadim. Ne tuhaftirki araci kapatıp silecekleri acip inip kitleyince immoda sıkıntı olmuyor. Acinca kontagi takinca direk sonuyor. Ama silecekleri acmazsam kontagi kapattiktan sonra immo yine takili kaliyor. artik nasil bir etkisi varsa immo beynine. Acaba koldami bi sıkıntı var diye düşünüyorum. Bir ara kolu söküp bir kac gun oyle kullanicam duruma bakicam
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda immo icin yetkili srrvise gitmeyi dusunuyorum. Garantili olsun diye. Izmir maisi felan aradim. Ordaki adamlarda diyor. Bu mesele için servise git kafan rahat olsun diyor. Sanayide 600 immo beyni deistirmek ama adamlar garanti vermiyor. Ve bastan diyoki cikan beyin bende kalir. Ulan sifir beyni sen dukkanindan takmadinki eskiyi alasin. Cok can sıkıcı bir durum bu. Ve 600 verip yaptirsan da ariza duzelmese. Garanti yok
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi