Aks Körüğü Yerine Komple Aks?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Epeydir yırtık olan aks körüğümü değiştirmek için ustaya uğradım çok ses yapmaya başlamıştı artık girdi içeri vs elinde komple bir aksla çıktı inanmazsınız körüğü bile var yawhehee dedim böyle kaça olur 50'ye halledelim dedi:confused:şimdi aks körüğünün yenisi 40 tl zaten e birde o kadar zamandır aksın bilya dağıtmış olma ihtimali vs vs var varda niye bu fiyata komplesini takıyorsun?ne bileyim aklım karıştı siz ne dersiniz 2.el iş yaparmı yoksa başıma dertmi alıyorum?

taktır gitsin abi gittiği yere kadar gider oda :)

eskisi sende kalacaksa taktır abi,nasıl olsa sonra yine körük alabilirsin yada üstündeki körüğü sökersin :)

Al gitsin 50tlye iş bitecekse bedava sayılır...:D
Senin arabadan çıkan aksıda al bırakma ne olur ne olmaz...:eyv

bence sıfırını yaptır abi 2.el sonuçta güven olmaz...

bence sıfırını yaptır abi 2.el sonuçta güven olmaz...

valla o usta iyi bilir namımızı:cool:kolay kolay yamuk olmaz bizede:cool:ha kurtulalım artık bundan diye bir düşünce şekline girdiyse bilemem tabiihehevalla şu durumda 0'a girmem çok zor canım kardeşim yoksa elbette en sağlıklısı oda:(

abi ozaman temiz 2.el bulup yaptırcan..gittiği yere kadar:)usta tanıdıksa madem sıkıntı olmaz heralde:)

Her şeyin yenisi iyidir Abi :)

2. ele bulaşma bence taktr gitsn alcağın risk e değmez ;)

Takdırdık bakalım arabayı alırken kötü haberide öğrendim şanzımanda gram yağ kalmamış çıkan yağı gösterdi usta azıcık birşey oda leşş gibi yanık kokuyor az daha şanzımanı alacakmışız elimize başkası yazsa kızarım bunu akıl etmem gerekirdi:(tek anlamadığım 4 lt yağ kaçarken ben nasıl farketmedim bende hastalık gibidir arabaya binmeden altına bakarım mutlaka neyse artık

Geri