Akşam Akşam Duş Aldık :)

Rangoo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Benim ufaklık biraz kirliydi. Vakitte geç olmuştu ama yine aşkam aşkam temiz dursun dedim :)

20130223180927.jpg

20130223180919.jpg

Birde geçenlerde çalışmayan klimanın gazı kaçıyormuş diye bir haber okudum. 7 derece sıcaklıkta klimayı 10 dk çalıştırdım. Sonuç klima gayet güzel çalışıyor... Sorun yok...(Ancak hafiften hasta oldum) :(

20130222185856.jpg

20130222185843.jpg

klimayı çalıştırman kliman için faydalı iyi olmuş

klimayı çalıştırman kliman için faydalı iyi olmuş

benim için faydalı olmadı :)

senin içinde geçmiş olsun ozaman kardeşim...

MaşAllah.:eyv

Maşallah,keşke sıcakta çalıştırsaydın :D

Konuyla pek alakası yok ama o direksiyon kılıfı yerine dikilebilen kılıflar var gönül ister ki komple deri kaplatın :) maliyeti sebebiyle çok tercih edilmiyor ben de megane'm içim dikilen kılflardan almıştım bu görüntüden daha hoş açıkçası qw

Konuyla pek alakası yok ama o direksiyon kılıfı yerine dikilebilen kılıflar var gönül ister ki komple deri kaplatın :) maliyeti sebebiyle çok tercih edilmiyor ben de megane'm içim dikilen kılflardan almıştım bu görüntüden daha hoş açıkçası qw

:) Araçta yapılacak çok şey var ama vakit yok malesef bir pazar günümüz var :( Onda da öğlede kalkıyorum :) Aracı temizlemeye bile vakit yok gece temizliyorum :) Aklıma hiç deri yaptırmakta gelmedi fiyatını da bilmiyorum nedir ne değildir diye hatta bizim buralarda yapan varmıdır oda malum ya. :)

Geri