Alev Kırmıvı Clio 4üm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstctp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstctp

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Uzun süredir konuları okuyarak takip ediyorum genelde, şimdi de aracımın orjinalliğini çok bozmadan yaptıklarımı ve resimlerini paylaşmak istedim belki yaptıracak olan diğer arkadaşların acaba sorularına ve yakıştırıp yakıştırmamalarına göre daha kolay karar vermelerine yaraması açısından yardımcı olabilirim diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: Aykut Karabulut
Cam filmi ve krom aksesuarlar yakışmış,kazasız belasız kullan...:eyv

Teşekkürler yaptırdıklarımı yazmayı unutmuşum bu arada :) Aracımda orjinalinin üstüne serviste iç/dış kromları uygulattım ve önler daha açık olacak şekilde cam filmi yaptırdım. Bunun dışında boya koruma, motor koruma ve döşeme korumayı da serviste yaptırdım en son olarak da kısa farlarımı beyaz olacak şekilde değiştirdim park lambalarını led olarak değiştirdim ve ledleri sürekli aktif olacak şekilde düzenlettim en sondaki videoda görebilirsiniz hepsini ayrı ayrı.

Uzun süredir konuları okuyarak takip ediyorum genelde, şimdi de aracımın orjinalliğini çok bozmadan yaptıklarımı ve resimlerini paylaşmak istedim belki yaptıracak olan diğer arkadaşların acaba sorularına ve yakıştırıp yakıştırmamalarına göre daha kolay karar vermelerine yaraması açısından yardımcı olabilirim diye düşündüm.

sevgili kardeşim (yaş olarak bilemiyorum kusura bakma) hayırlı uğurlu olsun tekerleğine taş değmez inşallah... O farlar xenon mu yoksa normal halojen farmı?

Clio 4 kullanıcılarını düşündüğünüz için teşekkür ederiz Aracınızda çok güzel maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Teşekkürler arkadaşlar, farlar normal halojen Osram marka parklarda philips marka led. Yaş 28 yacun bu arada :)

Teşekkürler arkadaşlar, farlar normal halojen Osram marka parklarda philips marka led. Yaş 28 yacun bu arada :)
süper olmuş kardeşim (bende 27:)) hayırlı olsun... bende gidip alayım çok beğendim baya xenon gibi duruyor maşallah

bir soru daha sorayım park lambaların philips led demiştin modelini bilirmisin? bir de senin orjinal ledleride yanıyor kısalar parklar açıkken onu nasıl yaptırdın?

Elinize emeğinize sağlık, güle, güle güzel günlerde kazasız belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv

süper olmuş kardeşim (bende 27:)) hayırlı olsun... bende gidip alayım çok beğendim baya xenon gibi duruyor maşallah

saolasın ampullerin modeli Osram Cool Blue Hyper White 5000K bizim kısalara uyanı da H7 ölçüsünde olan[FONT=arial, sans-serif].[/FONT]

Geri