Amerikan Park ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Akşam akşam böyle bir şey yaptım ama cezası falan varmıdır arkadaşlar bunun ?

5pka.jpg

Cezası olduğunu pek sanmıyorum fakat merak ettiğim şu, Sinyal verirken nasıl oluyor? daha fazlamı yanıyor?

yakışmış :) amerikan park uygulamasını forumda yapan çok ama yasaklık konusunda emin değilim konuyu görürlerse daha net cevap vereceklerdir :)

Çok Şik Durmuş Fakat Bu İşi Çift Duylu Ampül İle Değilde Bir Modül Yardimi İle Çok Daha Güzel Şekilde Yapabilirdiniz.. :eyv :eyv

yakışmış :) amerikan park uygulamasını forumda yapan çok ama yasaklık konusunda emin değilim konuyu görürlerse daha net cevap vereceklerdir :)

Güzel olan herşey yasak büyük ihtimalle buda yasaktır ama ceza yiyenini hiç duymadım :)

Gicik bir Memura denk gelirsen sok diyebilir rfc stickerini sokturen memurlara denk gelmede :)

R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Kullanılarak Gönderildi

Arkadaş onlara neymiş istediğim şeyi yazarım arabama gitsin madem kamyoncuların kamyon yazılarını da sildirsinler sıkıyorsa görelim.

Çok Şik Durmuş Fakat Bu İşi Çift Duylu Ampül İle Değilde Bir Modül Yardimi İle Çok Daha Güzel Şekilde Yapabilirdiniz.. :eyv :eyv

Çift duylu yapmadım modül var zaten ;)
104083924_tn24_0.jpg

Bahsettiğim modül bu değil ama bendeki modülde işiğin şiddetini ayarlayip istediğin zaman kapatabiliyorsun sinyaldede sanki yokmuş gibi tam yanıp sonuyor :eyv

Trafikte ceza yemen memura bağlı. Bugüne kadar bana soran olmadı.
fakat muayeneden geçmiyor. Kısa devre var sinyaller yanık kalıyor diyorlar. :S

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Trafikte ceza yemen memura bağlı. Bugüne kadar bana soran olmadı.
fakat muayeneden geçmiyor. Kısa devre var sinyaller yanık kalıyor diyorlar. :S

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Park lambasından gelen kabloyu söküp gitmek lazım ;)

Bahsettiğim modül bu değil ama bendeki modülde işiğin şiddetini ayarlayip istediğin zaman kapatabiliyorsun sinyaldede sanki yokmuş gibi tam yanıp sonuyor :eyv

O modül güzel fakat pahalı biraz. sinyalle ilgili bir sorun yok tam sönmüyor sadece

tek sıkıntı cezası olup olmadığı :)

Benide Çok Durdurdular Fakat Buna Takilan Olmadi Bu Güne Kadar :eyv :eyv

Geri