16 Ağu 2013 #1 MNaFi_AYDIN Muhammed NaFi Aydın, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 188 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Farları kontrol ediyordum birde baktım Amerikan parkın biri yanmıyor sizce neden yanmamazlık yaparki ?
Farları kontrol ediyordum birde baktım Amerikan parkın biri yanmıyor sizce neden yanmamazlık yaparki ?
16 Ağu 2013 #2 admiral Barış KARA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2012 Mesajlar 1,972 Tepkime puanı 22 Puanları 0 MNaFi_AYDIN' Alıntı: Farları kontrol ediyordum birde baktım Amerikan parkın biri yanmıyor sizce neden yanmamazlık yaparki ? Genişletmek için tıkla ... Ampul patlamış olabilir. HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MNaFi_AYDIN' Alıntı: Farları kontrol ediyordum birde baktım Amerikan parkın biri yanmıyor sizce neden yanmamazlık yaparki ? Genişletmek için tıkla ... Ampul patlamış olabilir. HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
25 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #3 MNaFi_AYDIN Muhammed NaFi Aydın, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 188 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 admiral' Alıntı: Ampul patlamış olabilir. HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... ampulde falan sorun yok farı açtım içindeki modülü sıkınca yanıyor yerine taktıntan 15 dakika sonra tekrar sönüyor beni gıcık etti söküp atıcam .
admiral' Alıntı: Ampul patlamış olabilir. HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... ampulde falan sorun yok farı açtım içindeki modülü sıkınca yanıyor yerine taktıntan 15 dakika sonra tekrar sönüyor beni gıcık etti söküp atıcam .