Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi msjınada yazdım ama burdanda belirteyım 125 mm lik halkalardan kullanmıştım ben ama verım alamadım unıversal ürünlerden beyinlari çok çabuk bozuluyo tam 3 takım yaktım.artık kullanmıyorum aklımda yenı proje mercek var yerleştirebılırsem düşünüyorum ama bakalım daha bellı değil.Sahibindede ledli halkalar var yenı çıkan onlardan kullan floresan halkalardan daha sağlam oluyolar.125 mm lıkları var mavi ve beyaz hangısını istersen artık altakı ilk resım benım eskı ledlı halkalar 2nci ise angel floresan halkaların görüntüsü
angel olan daha güzel görünüyor bugün aksarayda bmw e 30 mu e 34 mü uyar dediler çap olarak aynı ama mercekli olan farın arkası ucundan sonuna 20 cm.orjinal angelde var mercekte farın içinde..yan sanayi ürün ama mercekte var angel da(sarı yananından),tanesi 35 çifti 70 tl.merceklinin çifti..toros un arkası oyulup gömülür ama ayar nasıl olur onu kestiremedim pek...
ledli halka (10tl), mercekli zenon(120TL tek) ve gündüz farı(40tl) benim motorsiklette kullanıyorum.4 aydır..gündüz farları na ve mercekli zenon da sorun çıkmadı.ledli halkadaki alttaki 2 ampül söndü ama sürekli yağmur çamura a açık duruyorlar.bide bu gündüz farlarına ben bi çakar mekanizması(10tl) taktımdı çalışırken çok güzel oluyor (aynen polis çakarı gibi beyaz)ama o mekanizmayı koruyamadım 3 kere değiştirdim.en sonda düz bağladım parklarıma .yakın zaman fotosunu eklerim buraya..