Ani frende 4lüler

mertcan05

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler Renault Fluence 1.5dCi Extreme 2011 model aracım var özelliklerinde ani frende 4lülerin yandığı yazıyor bunu aktifleştirmek için bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa ben ciddi bir fren hiç yapmadım mı?:)

Bence hic ani fren yapma Allah yaptirmasin ani fren sartlarına gore degisiyo ben kangoodada war afu dewreye girdignde yaniyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence hic ani fren yapma Allah yaptirmasin ani fren sartlarına gore degisiyo ben kangoodada war afu dewreye girdignde yaniyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnşallah Allah yaptırmaz ama ben aktifleştirmek için bir şey mi yapılıyor onu merak ettim yinede teşekkürler.

Herhangi bir şey yapmanız gerekmiyor. Boş ve güvenli düz bir yolda 60-70 km süratle ilerlerken debriyaj ve frene sonuna kadar basın direksiyonu sıkı ve düz tutarak yandığını göreceksiniz yanmıyorsa servise gidip gösterebilirsiniz.

Herhangi bir şey yapmanız gerekmiyor. Boş ve güvenli düz bir yolda 60-70 km süratle ilerlerken debriyaj ve frene sonuna kadar basın direksiyonu sıkı ve düz tutarak yandığını göreceksiniz yanmıyorsa servise gidip gösterebilirsiniz.
Sakin ve düz bir yol bulduğumda deneyeceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler.

bunu yapmak riskli bir şey clio IV lerde içteki sinyal ikaz lambaları yanmıyor deniyordu dışarıdan birinin bakması lazım denmişti ama herhangi bi bilgim yok ben de düşük hızlarda denedim yanmadı en az 70 80 deniliyordu

güvenli bir yer bulup denedikten sonra bizide bilgilendirirseniz teşekkür ederiz :)

Ben defalarca yandığını gördüm bu arada.. :) artı düşük süratlerde abs çabuk devreye girmesi canımı sıkıyor bazen..

Bendede olmadı hiç var dediler ama o derece demek ki fren basmadik :)

Bende rastlamadım ama Can Bey çok rastladım diyor acaba var dediler de yok mu:)

Ben defalarca yandığını gördüm bu arada.. :) artı düşük süratlerde abs çabuk devreye girmesi canımı sıkıyor bazen..
Sizin kaç model ve extreme mi?

Geri