Ankara'dan Megane 2

sinanmegane

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2005 model 1.6 16v 115hp Megane 2 kullanıcısıyım. Araç sıfırdan beri bende ve şuan aracım 70000kmye yaklaştı. RFC sayesinde birçok bilgiye sahip oldum. Aracımda ufak tefek sıkıntılar olduğunda forumları okumam sayesinde sorunlarımı çok kolay çözdüm. Yeni üye olarak RFC'nin ilk buluşmasını dört gözle bekliyorum

Hoş geldin Sinan kardeşim. Keyifli paylaşımlar.

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Ailemize hoş geldiniz, sıkıntı ve sorunlarınıza RFC olarak destek olabilmekten çok mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Aracınızı kazasız, belasız ve arızasız güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

RFC olarak ilk buluşmamız büyük bir ihtmalle İzmir'de pazar kahvaltısı organizasyonu olacak. Sizi de aramızda görmekten keyif alırız.

Ailemize hoş geldin Sinan kardeşim, iyi forumlar...:eyv

hoşgeldiniz iyi forumlar

Ailemize hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

aramıza hoşgeldin keyifli mutlu bir forum geleceği dilerim bu aile ortamını her forumda bulamazsın:eyv

2005 model 1.6 16v 115hp Megane 2 kullanıcısıyım. Araç sıfırdan beri bende ve şuan aracım 70000kmye yaklaştı. RFC sayesinde birçok bilgiye sahip oldum. Aracımda ufak tefek sıkıntılar olduğunda forumları okumam sayesinde sorunlarımı çok kolay çözdüm. Yeni üye olarak RFC'nin ilk buluşmasını dört gözle bekliyorum
Aramıza hoşgeldiniz bende ankaradayim uygun bir zamanda görüşmek üzere

Geri