2006 model Dacia Logan 1.4 Ambiance paket benzin/lpg'li bir araca sahibim. 1 ay önce satın aldım ve kendisi benim ilk arabam. Çok fazla mekanik detaya hakim değilim. 2-3 gündür sabahları araba marş basıyor fakat çalışmıyor. Arabayı vurdurduğumda ise motor çalışıyor fakat gaz yemiyor. İyi kötü bir şekilde çalıştırdıktan sonra gün boyu neredeyse yarım marşta çalışıyor araba. Gaz kelebeğini temizledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.
Bujiler ve buji kabloları değişti, bobin değişti. Herhangi bir değişiklik olmadı.
Araç sıralı sistem direk benzinde çalışıyor hatta ve hatta ilk çalıştırdığım zaman hafif gaz verip bırakınca direk stop ediyor araç. Rolanti motorunu değiştirmeme rağmen bu problemde ciddi bir düşüş oldu fakat komple ortadan kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bujiler ve buji kabloları değişti, bobin değişti. Herhangi bir değişiklik olmadı.
Araç sıralı sistem direk benzinde çalışıyor hatta ve hatta ilk çalıştırdığım zaman hafif gaz verip bırakınca direk stop ediyor araç. Rolanti motorunu değiştirmeme rağmen bu problemde ciddi bir düşüş oldu fakat komple ortadan kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: