araç içi arka kamera montajı ve çalıştırılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan üyego
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

üyego

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar joy modele sahibim ve arka camda biraz küçük geri geri zor park ediyorum bu yüzden arka cama monte edebileceğim araç içi kamera bakıyorum bir kaç model buldum ama görüntüyü nerede görücem onu tam anlamıyorum tablet falan mı koymam gerek araca bunu yapanlar var mı?

Bende de joy model var. Park sensörü taktırdım sorun çözüldü. Kamera yerine düşünebilirsiniz belki.

kaça yaptırdın park sensörünü bide çok etkisi oluyomu park ederken

bu sistem çok iyiymişte kabloyu döşemek için bagajı yada araç içinde biryerleri delmek gerekirmi

kameralı park sensörleri var onlar dediğiniz işlemi yapabilirler ama ne kadar sağlam kalır bilemem genelde cabuk bozuluyorlar. kamera olmadan kaliteli bir park sensörü de baya yardımcı olacaktır

14 ay önce clio 4 joy marka aracımı alırken bayide arka park sensörünü taktılar, ekranlı ve mesafe göstergeli .çok memnunum.

usta kaça yapıyolar eğer uygunsa yarın gidip yaptırcam

Selim abinin paylaştığı aynalı geri görüş ve ön kayıt kameralı çift lensli yani aynadan alabilirsiniz Türkiyede pahalı ama yurtdışından getirtebilirsiniz bende düşünüyorum . Bu aynadan hem gizli hemde hareket algıladığında kayıt yapanlar var. Buralarda faiş fiyatla satılırke. Aliexpres de uygun fiyatlara satılıyor kargosuz en geç bir ayda geliyormuş.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiyatını bilmiyorum. O zaman Konya bayiinden arabayı alırken kampanya dahilinde hediye olarak taktılar. ancak en yakın Reno mais servisine sorarsanız bilgi verirler.

Geri