Araç neden bu kadar çok yakıyor ?

denzbay

Deniz BAYIR - GAZİANTEP,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet bildiğiniz üzere aracımı yeni aldım araç şehir içinde devri düşük kullanmama rağmen 9.0 lt/100 km aşağı düşemedim sebebi ne olabilir ?

MEGANE 3 COUPE
1,5 dizel

Fabrika verisi şehiriçi 5.1 lt/100 km olan bir araç. 9 lt. yakıyorsa, ilk olarak akla gaz pedalına narin davranılmadığı gelir. :)

Sakin kullanımda o kadar yakması anormal kardeşim,arabanı servise göstermelisin...

Servise gitmekte fayda var bencede...

aracını sıfır mı aldın

Servise gitmelisin 1.5dcı ben gaza pek nariin davranmadığım halde şehiriçi 6.3/100... o yüzden servise sormak lazım bi ;)

Dostum, 1500 KM'ye kadar şehir içinde 6.5-7,5 yakman çok normal ama 8 ve üzeri rakamlar kullanıcıdan kaynaklı olur genelde. Eğer narin davrandığını, aracını devrinde yürüttüğünü, kısacası bilinçli kullandığını iddia ediyorsan aracını servise götür diyeceğim ama eğer usta kaypak bir tipse aracını bol bol servise götürürsün, "bunda birşey yok" diyip geri gönderirler.
Sen aracını servise götür, kayıt ettir girişleri, sonra eğer çözüm sağlanmıyorsa hukuki yollara başvururuz.

Evet bildiğiniz üzere aracımı yeni aldım araç şehir içinde devri düşük kullanmama rağmen 9.0 lt/100 km aşağı düşemedim sebebi ne olabilir ?

MEGANE 3 COUPE
1,5 dizel

kesinlikle anormal kardeşim sen bi servisine göster onu..

Geri