Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende 1.6 16v megave coupe1 var tiriger v kayışı degişimin den sonra bariz hissedilir derecede çekişten düştü araç sizce bu sente sibop ayarından olabilirmi ?
trigeri degişen ustaya götürdüm diş atlasa araba çalışmaz falan dedi bilmedigim içinde karşı gelemedim ustaya
daha önce gaza dokununca koltuga yapıştırıyodu şimdi ise baski gitsin
egzantrklerin yonünü yanlış takmastr özensiz yapılmış bir iş çogu usta yön farkını bilmez apartla düzeltip direk takar. ustanı değiştrmeni tavsiye ederim
egzantrklerin yonünü yanlış takmastr özensiz yapılmış bir iş çogu usta yön farkını bilmez apartla düzeltip direk takar. ustanı değiştrmeni tavsiye ederim
tabi sen bilirsin de servis şart değil çok iyi ustalar var sanayide ben uzun süre servise götrdüm ama gereksizmiş bence il olarak nerdesin aynı ilde olan arkdaşlar yardımcı olabilr usta bulmanda
tabi sen bilirsin de servis şart değil çok iyi ustalar var sanayide ben uzun süre servise götrdüm ama gereksizmiş bence il olarak nerdesin aynı ilde olan arkdaşlar yardımcı olabilr usta bulmanda