Aracıma Ankara'da Bakım Yaptıracağım Ama Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Tamer ALTINTAŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım abakım yaptırmak istiyorum Ankara'da Madden ve Manen uygun nerede bakım yaptırabilirim acaba fikir verirseniz çok sevinirim servise götürsem ortalama ne kadar tutar.?
Tabi nelerin değişecğini bilmeden anlamak zor ama tahmin diyorum zaten :)

ankara ekibiyle irtabata geçerseniz onlar yardımcı olurlar size

site sponsoru saypar otomotivle parçalar için irtibata geçebilisiniz. benim bir ustam yada servisim yok ama diğer arkadaşlarım sana bilgilendirme yapcakatır.

bırak haldun ya ustası yokmuş. kadir bile inanmaz buna :D

Arkadaşlar aracım abakım yaptırmak istiyorum Ankara'da Madden ve Manen uygun nerede bakım yaptırabilirim acaba fikir verirseniz çok sevinirim servise götürsem ortalama ne kadar tutar.?
Tabi nelerin değişecğini bilmeden anlamak zor ama tahmin diyorum zaten :)

Sevgili usulca;
Ben kaporta boya konusunda şaşmazda kaymaz oto yu ( Murat Bey ) önerebilirim. Motor konusunda malesef yardımcı olamayacagım ama onur abilerin bilgisi vardır.Ayrıca benim aracım sıfır oldugundan garantisi bitene kadar servise para vermek zorundayım gibi hissediyorum kendimi.

Benim dayımın renault özel servisi var.Kendiside renault cotech bilgilerini veriyorum

İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 563.SOKAK NO : 105 YENİMAHALLE ANKARA
TEL: 0532 613 03 14
0506 690 26 48

Sevgili usulca;
Ben kaporta boya konusunda şaşmazda kaymaz oto yu ( Murat Bey ) önerebilirim. Motor konusunda malesef yardımcı olamayacagım ama onur abilerin bilgisi vardır.Ayrıca benim aracım sıfır oldugundan garantisi bitene kadar servise para vermek zorundayım gibi hissediyorum kendimi.

Kaymaz otonun Sitesini Hacklemişler :) Girince birden müzik çalıyor irkildim gece gece. Hacked By Siber-Warrior.NET Cr3w. | 2011

Geri