Merhabalar arkadaşlar
Bugün şahincinin biri 4 teker kaldırımda park halindeki arabama u dönüşü yaparken arabayı kaçırıp sol ön kapidan çarpıp kaçmış.
Kapı pert.
Allahtan esnaf plakasını almış
Polis çağırıp tutanak tutturduk.
Plakasını sorgulattim trafik sigortası var.
Benim kaskom yok.
Akşamüstü trafik şubeyi aradım bana ayrıca karakola gidip şikayetçi olmamı söylediler. Karakola gittim ama komiser tutanak tutulduğu için tekrar şikayetçi olmaya gerek yok dedi.
Servisi aradım, araç sahibi bulunup suçunu kabul etmezse trafik sigortasindan hasarın işleme alınamayacağını söylediler.
Yarın gidip kaza raporunu alıcam.
Sonrasında ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Polis otomatik olarak bulacakmı bu adamı.
Tekrar dava açmam gerekirmi savcılığa falan gidip.
Bir akıl verin ben çıkamadım bu işin içinden.
HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bugün şahincinin biri 4 teker kaldırımda park halindeki arabama u dönüşü yaparken arabayı kaçırıp sol ön kapidan çarpıp kaçmış.
Kapı pert.
Allahtan esnaf plakasını almış
Polis çağırıp tutanak tutturduk.
Plakasını sorgulattim trafik sigortası var.
Benim kaskom yok.
Akşamüstü trafik şubeyi aradım bana ayrıca karakola gidip şikayetçi olmamı söylediler. Karakola gittim ama komiser tutanak tutulduğu için tekrar şikayetçi olmaya gerek yok dedi.
Servisi aradım, araç sahibi bulunup suçunu kabul etmezse trafik sigortasindan hasarın işleme alınamayacağını söylediler.
Yarın gidip kaza raporunu alıcam.
Sonrasında ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Polis otomatik olarak bulacakmı bu adamı.
Tekrar dava açmam gerekirmi savcılığa falan gidip.
Bir akıl verin ben çıkamadım bu işin içinden.
HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi