Konu basliginda oldugu gibi buradaki çizikleri nasil kapatabilirim bilgilendirirseniz sevinirim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boya kalktıysa boynacak mecburen ama lokal boya olursa lokal yaptırın komple boyanmasından iyidir...teşşekkürler ama sanırım benimki biraz ümitsiz VAKA
tampon kısmında yani metal olmayan kısmında bir çizik (ön lastigin çamurluk kenarının üzerinde)
ancak boyası kalkmıs bir çizik var yani boya altındaki plastik görünür durumda (kalem ucu kadar ve bir kaç çizikten oluşuyor)
ben de tamponu sürttüğümde epeyce uzun bir çizik- çizgi oluşmuştu yıkatınca geçti, şaka gibi biraz ama. ancak ufak boya dökülmüş yerler var, boydan boya değil, diğer tarafında da bir sabah görmüş herhalde pislik demiştim ama yıkatınca çıkmadı onlar
tamponun maddesi plastik gibi ise paslanma oluşmaz değil mi bu ufak yerlerde? en azından kışa kadar beklesem de komple boyansa tampon diyorum![]()
Boya kalktıysa boynacak mecburen ama lokal boya olursa lokal yaptırın komple boyanmasından iyidir...
Tamponlar plastik , ön tamponlar bakalit gibi bişey paslanma olmaz...
Rütuş ile kurtarılabilir baktırmak lazım...