Aracimin ön tamponunu avuç içi kadar duvara surttum yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fluenceci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fluenceci

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Konu basliginda oldugu gibi buradaki çizikleri nasil kapatabilirim bilgilendirirseniz sevinirim:(

lokal boyanması gerek eger soyulma olduysa..sadece çizik varsa pasta cila ile çıkarabildiğin kadar çıkar kalanı kalır yapacak birşey yok :)

Boya çıkmadıysa pasta cila ile halledebilirsin.

Eğer şimdi lokal boyayla uğraşamam filan derseniz uygun bir yer ise sticker ile de kapatılabilir

Afaki yorumlar yapmayalım fotograf varsa koyun ona göre doğru yol bulunur...:eyv

teşşekkürler ama sanırım benimki biraz ümitsiz VAKA

tampon kısmında yani metal olmayan kısmında bir çizik (ön lastigin çamurluk kenarının üzerinde)

ancak boyası kalkmıs bir çizik var yani boya altındaki plastik görünür durumda (kalem ucu kadar ve bir kaç çizikten oluşuyor)

ben de tamponu sürttüğümde epeyce uzun bir çizik- çizgi oluşmuştu yıkatınca geçti, şaka gibi biraz ama. ancak ufak boya dökülmüş yerler var, boydan boya değil, diğer tarafında da bir sabah görmüş herhalde pislik demiştim ama yıkatınca çıkmadı onlar:D

tamponun maddesi plastik gibi ise paslanma oluşmaz değil mi bu ufak yerlerde? en azından kışa kadar beklesem de komple boyansa tampon diyorum:D

teşşekkürler ama sanırım benimki biraz ümitsiz VAKA

tampon kısmında yani metal olmayan kısmında bir çizik (ön lastigin çamurluk kenarının üzerinde)

ancak boyası kalkmıs bir çizik var yani boya altındaki plastik görünür durumda (kalem ucu kadar ve bir kaç çizikten oluşuyor)
Boya kalktıysa boynacak mecburen ama lokal boya olursa lokal yaptırın komple boyanmasından iyidir...
ben de tamponu sürttüğümde epeyce uzun bir çizik- çizgi oluşmuştu yıkatınca geçti, şaka gibi biraz ama. ancak ufak boya dökülmüş yerler var, boydan boya değil, diğer tarafında da bir sabah görmüş herhalde pislik demiştim ama yıkatınca çıkmadı onlar:D

tamponun maddesi plastik gibi ise paslanma oluşmaz değil mi bu ufak yerlerde? en azından kışa kadar beklesem de komple boyansa tampon diyorum:D

Tamponlar plastik , ön tamponlar bakalit gibi bişey paslanma olmaz...
Rütuş ile kurtarılabilir baktırmak lazım...

Boya kalktıysa boynacak mecburen ama lokal boya olursa lokal yaptırın komple boyanmasından iyidir...

Tamponlar plastik , ön tamponlar bakalit gibi bişey paslanma olmaz...
Rütuş ile kurtarılabilir baktırmak lazım...

Yani dar olan otoparkta dönüş pratiği serbest:D Yakında çözerim herhalde, döktüğüm kadar dökeyim boyaları:D Şaka tabii, allah korusun.

Geri