Aranızda kangoo alcaltan varmı

MetehanDogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracı biraz alcaltmak istiyorum.fakat adana'da böyle alcaltılmıs yok.yapan arakdaslarımız varmı, önerirlermi maliyeti ne olur yararı zararı ne olur bilgi verirlerse sevinirim.iyigünler

önlere clio2 spor yayı alıp arkaları torsiyondan indirmek
veya biraz daha pro olarak önlere coilover alıp yine arkaları aynı şekilde torsiyon ayarı
bir de önerilmeyen kesip biçme olayı var :)
bende torsiyonu ayarlayabilecek bir yer arıyorum ön ve arkayı eşit seviye getirmek için. önleri ellemeyeceğim.

Yakup41 kardeşimizin aracıdır.

purmol666-uğur izmir il temsilcimiz, old kangoo sunu yerle bir yapmıştı, foruma girince yardımcı olacaktır.

önlere clio2 spor yayı alıp arkaları torsiyondan indirmek
veya biraz daha pro olarak önlere coilover alıp yine arkaları aynı şekilde torsiyon ayarı
bir de önerilmeyen kesip biçme olayı var :)
bende torsiyonu ayarlayabilecek bir yer arıyorum ön ve arkayı eşit seviye getirmek için. önleri ellemeyeceğim.
kardeşim 98 kangoo war bendede bende yay alıyım kesmeyle uğraşmamak için satarken orj çevirmesi kolay ve sağlıklı olsun diye tavsiye edebileceğin marka nedir birde fiyatı ?

kardeşim 98 kangoo war bendede bende yay alıyım kesmeyle uğraşmamak için satarken orj çevirmesi kolay ve sağlıklı olsun diye tavsiye edebileceğin marka nedir birde fiyatı ?

valla ben bu yay işine hiç bulaşmadım ön takım sorun çıkarır diye, sadece takip ettiğim kadarıyla neyin nasıl olduğunu söyledim. :) bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Valla birşey diyim aracımda 2 senedir kesik yay kullanıyorum.bir problemini görmedim.1 bakla(3cm) düşük ama :)

bu clio 2 yayı sedan hb farketmiyor demi?kangoya

Doğaç basmıştı coillerle dip.

Geri