Arkadaşlar 2013 captur 1,2 icon sahibiyim. Fizik kanunları gereği ve 3 yaşına basmış olması nedeni ile aküsü bitti. Takviye ile çalıştırdık ve 500 Tl diyen renault servisi yerine 150 Tl ye ustamdan akü aldım. Buraya kadar hoş ancak bu akşam fark ettim ki arka park sensörleri çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözeriz? Bu arada akü değişmesi sebebi ile aracın teybi kilitlendi renault call centerden aldığım şifre ile açtım ancak gerek navigasyon yer imlerim gerekse grubumuzdaki yayınlar aracılığı ile edindiğim ve araç ekranınan video vs.. seyretmesine yarayan ve usb üzerinden çalışan uygulamalar silinmedi.
Not:Aracın muayenesi geldi ve muayeneye gidecek olan arkadaşlar Samandıra ya gitmeyecekler ise saca çakılı olan şase nosunu benim gibi ararlar. Renault call center i aramayın onlar da bilmiyor. Muayeneyi yapan arkadaşla beraber aradık ve şase No stepnenin altında çıktı.
Not:Aracın muayenesi geldi ve muayeneye gidecek olan arkadaşlar Samandıra ya gitmeyecekler ise saca çakılı olan şase nosunu benim gibi ararlar. Renault call center i aramayın onlar da bilmiyor. Muayeneyi yapan arkadaşla beraber aradık ve şase No stepnenin altında çıktı.