Arka silecek suyu araç içine akıyor.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vefa

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Ağu 2013
Mesajlar
241
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Araç SW
Aracı ilk aldığımda da başıma gelmişti. Galiba arka cama giden su fıskiyesinin hortumu bir yerden çıkmış ve silececek suyu arka lambaların civarında boşa akıyor. Döşemelerde ıslaklık var.
Gerek tamircilerin işlerinin yoğun olması nedeniyle uğraşmak istememeleri gerekse bazılarına benim güvenmemem sebebiyle yaptıramıyorum.
Bu hortuma ulaşmak için arka stopları (sağ) sökmem yeterli olur mu yoksa döşemeleri de mi sökmeliyim?
 
Son düzenleme:
Döşemeyi sökerek yaparsan daha iyi olur...
 
Teşekkürler deneyeceğim.
 
Hallettim ne döşemeleri ne de stopları sökmeye gerek yokmuş. Arka kapağa giren yerden kopmuş. Oradaki koruyucu hortumu sökmek yeterli oldu.
Fakat boru kısaldı bir şekilde uzatmak lazım.
Döşemeyi ve bagaj perdesini tutan parçayı sökünce kabloların nasıl nereye gittiğini gördüm. Geri vites kamerası var bunu bir düğme ile geri vitese takmadan da aktif hale getirmeyi düşünmüştüm. Belki araya diot koyarak kablo çektiririm.
 
Elinize sağlık.
 
Geri
Üst