• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Arka tampon hasarı

ninthfeb

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Değerli Arkadaşlar, aracım iş yerinin önünde park halindeyken acemi bir sürücü park ederken arka sol tampona sürtmüş. Numara da bırakmış. İlk halini ve cifle sildikten sonraki halini attım. Sizce kasko mini onarım ile mi düzelttireyim, yoksa bir yerde pasta cila yaptırıp son durumuna mı bakayım? Bir de mini onarımla düzelttirirsem tramere işler mi bedelsiz vs. olarak?
Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?

Ekli dosyalar

• 20260114_182019.webp
    20260114_182019.webp
    89.8 KB · Görüntüleme: 53
  • 20260114_184045.webp
    20260114_184045.webp
    37.9 KB · Görüntüleme: 46
Değerli Arkadaşlar, aracım iş yerinin önünde park halindeyken acemi bir sürücü park ederken arka sol tampona sürtmüş. Numara da bırakmış. İlk halini ve cifle sildikten sonraki halini attım. Sizce kasko mini onarım ile mi düzelttireyim, yoksa bir yerde pasta cila yaptırıp son durumuna mı bakayım? Bir de mini onarımla düzelttirirsem tramere işler mi bedelsiz vs. olarak?
Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?
Ben olsam önce mini onarım ile halletmeye çalışırdım, çünkü küçük bir çizik veya darbe kasko kapsamına girip tramere otomatik işlenebilir ama mini onarım genellikle bedelsiz olarak yapılabiliyor ve büyük tamir masrafından kurtarıyor. Eğer çizik derin veya görünümü bozan bir ezik varsa, o zaman pasta-cila veya boya işlemini düşünebilirsiniz. Mini onarım sonrası duruma bakıp gerekirse ek işlem yaptırmak en mantıklısı gibi görünüyor.

Mini onarım tramere işlemez hocam. Değerlendirin.

Geri