Arka Taraftan Ses Geliyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aaydin23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aaydin23

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. Aracımın hızı 80-90 Km yi geçtikten sonra yerini tam belirleyemediğim ama arka taraf olduğundan emin olduğum bir ses çıkmaya başlıyor. Araba sanki boğuluyormuş gibi bir ses geliyor. Diferansiyel mi egzoz mu lastik mi bilemedim. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı. Çözümü nedir. 4 5 aya satmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler.

Selam arkadaşlar. Aracımın hızı 80-90 Km yi geçtikten sonra yerini tam belirleyemediğim ama arka taraf olduğundan emin olduğum bir ses çıkmaya başlıyor. Araba sanki boğuluyormuş gibi bir ses geliyor. Diferansiyel mi egzoz mu lastik mi bilemedim. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı. Çözümü nedir. 4 5 aya satmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler.

Arka teker bilyalarından geliyor ses. Gösterin baksınlar hangi tekerse değişmesi gerekiyor. Çok pahalı bişey değil bende geçen değiştirdim 50 yi geçince uğultu başlıyordu bende de. Ortalama 100 ₺ civarına değişiyorlar. Değiştir gitsin. Çünkü kaldıkça 80-90 geçince demişsin daha da düşecek 40-50 lere kadar. Çekilmez bi hal alıyor. 13 saat yol geldim o halde kafa şişirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri