Arkadaslar bi yardimci olur musunuz?

gurkan_kenan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracim r 19

Ne konuda ?

Mesjim yarim kaldi kusura bakmayin. Aracim r 19 98 1.6 klimali sabahlari soguk havada calisirken 1 haftadir vuuu diye kayisin ordan bi ses geliyor isinana kadar da bu ses kesilmiyor. Isindiktan sonra ses kesiliyor. Yalniz kayisin hizasindan kaputa dogru yag bir cizgi gibi kaputa boylu boyunca cikmis. Ustaya goturemedim dha devirdaim bozulmustur diyolar sizce sorun neden kaynaklaniyodur. Yardimci olursaniz sevinirim..

Ve su aralar havalarin isinmasindan midir nedir calisinca o ses gelmiyor. Yalniz antfriz konulan yer max.dan Min.a Gelmis herhangi bir kac yok.

Devirdaim olacağını sanmıyorum , olsa bile yağ muhtemelen başka yerden kayışın üzerine geliyor ve kaputa sıçrıyordur.Ona gözle bakmak lazım.Ses içinde , bu sesi yaparken uzunca bir tornavidayla sesi dinleyin.Tornavidanın sapını kulağınıza ucunu şarj dinamosuna değdirin örneğin.

Cok yardim oldun kardes saol adam gibi soru sorduk ... saygisizliga gerk yok araç hakkinda bilgim olmadgi icin sordum yardimci olacak ARKADAS sordum sizin gibi .... degil tskler..

Kardeş senin kafan mı güzel ? Gittiğin zaman ustanın yapacağını ben sana yapman için söyledim ? Ne saygısızlık yapmışım ?! Saygıyı senden mi öğrenecem???

benim kayışta soukta arada bir ses yapıyo cayklama gibi sorun olduğunu sanmıyom, gevşeme falan yapmıştır diye duydum birinden bana göre normal, radyator suyu "antifriz" benimde minimuma indiği oluyor kaçak vardır yağıa karışıyordur diyola ben inanmıyorum onlara her araba su eksiltir, bakarsan bağa bakmazsan dağa olur demişler :)

Uğur ustanın dediği mantıklı bence

Haha arkadaş tornavida ile ses analizinden bı haber herhalde. Tornavida sapı deyince yanlış anladı sanırım.

Geri