Arkadaşlar bir sıkıntım var ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagatay53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Arkadaşlar bugün viyadükten köprü yoluna dönerken daha yola cıkmadan yoncadayken kenarda bekleyen elinde defter ve düdük olan bir polis ben geçerken düdük çaldı son anda duydum ama duramadım tam yola çıkıyordum.Zaten pekde durmak içimden gelmedi ki bir de çevirme gibi değildi yani.Camlarım çok koyu film.Bu sebepten dolayı bir aranma yada ihbar olur mu bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Sizi işaret ederek durdurmak için mi çaldı, belki başka biyere çalmıştır.

Evet beni işaret ederek çaldı düdüğü.Kimseyi durdurmuyordu bana dur dedi.Sonra ben anlamadm tam ilk arkamı donup baktım düdük sesi tekrar geldi o sırada bana baktıgı belliydi yani.Zaten ilk düdük sesinde eliyle kenara çek işareti yaptı ama ben soldaydm yani

sap gibi polis yani :D otostop falan cekiyo olmasın.. Ekip aracı falan olsa neyse dicem

Binmek için yapmış olabilir.

sap gibi polis yani :D otostop falan cekiyo olmasın.. Ekip aracı falan olsa neyse dicem

Ahahhahaha cok guldum yahu:) valla isin asli onde cakar da var onu gorup binmek istemis olabilir haklisin dostum. Yarn sokturucem ztn cakari. Umarim anons gememistir plakayi durmadi fln diye

Yollarda sıkça gördüm trafik polisi dur filan gibi işaret ediyor sürücüde yolun durumuna göre duramıycağını anlayınca sürüp gidiyor. Belkide cam filmin gözüne takılmıştır. Öyle bir durumsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Geri