Askerlik tecili hakkında.

ibrahimozkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
dostlar merhaba. önlisansı bitirdim ve diplomamı aldım. dolayısıyla okulun tecili bitti ve askerlik şubesinden çağırılma vakti yakındır. fakat ben bunun üzerine okumaya devam etmek istiyorum bu nedenle de tecil yaptırmam gerekiyor. tecil yaptırmam için ne tür işlem ve ne tür belgelerle gitmem gerekiyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Diploma 2 fotoğraf ve kimliğinle askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsin...

Aöf okuyacaksınız aöfye kayıt olduktan sonra ordan alacağınız öğrenci belgesi ile askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsiniz.

Bulunduğun ildeki Askerlik şubesine kimliğin ve vesikalık fotoğrafınla müracaat et bir kaç takım form doldurup askerliğini Tecil ettirebilir dilediğin zaman'da iptal edebilirsin.

Diploma 2 fotoğraf ve kimliğinle askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsin...
Teşekkür ederim ilginiz için

Aöf okuyacaksınız aöfye kayıt olduktan sonra ordan alacağınız öğrenci belgesi ile askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsiniz.

AÖF kaydı da yapacağım ama sınavsız kayıtlar ekimde başlıyor. Ekime kadar askerlik çıkarsa diye ben önceden halletmek istiyorum. Sonra AÖF sınavlarına kışlada girmek zorunda kalmayalım :)

Bulunduğun ildeki Askerlik şubesine kimliğin ve vesikalık fotoğrafınla müracaat et bir kaç takım form doldurup askerliğini Tecil ettirebilir dilediğin zaman'da iptal edebilirsin.

yani öyle anlatıldığı kadar uğraştırılan bir iş değilmiş öyleyse hafta içi ilk fırsatta ben bunu halledeyim :) Teşekkürler

yani öyle anlatıldığı kadar uğraştırılan bir iş değilmiş öyleyse hafta içi ilk fırsatta ben bunu halledeyim :) Teşekkürler

Doğrudur sizi çok uğraştıracak işler değil Bu arada siz Karaman Ermenek'de bulunuyorsunuz değilmi.?

Doğrudur sizi çok uğraştıracak işler değil Bu arada siz Karaman Ermenek'de bulunuyorsunuz değilmi.?
üniversite dolayısı ile oradaydım fakat okul bitti şu an Mersin / Tarsus tayım

Geri