Atarlı ilan sahibi

m.gokceoglu

Denizli , T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle büyük yazı yazmak bağırmak anlamına geliyor ama direk kopyala yapıştır yaptım kusura bakmayın. sanırım ilan sahibini fena kızdırmışlar :D

MOTOR ON NUMARA, SERVİS BAKIMLI, ÖNDEN KAZASI YOK GERİSİ TURŞU GİBİ İŞİNE GELİRSE ALIRSIN.PAZARLIK VAR. ÖZELLİKLE ALANYADAN GELENLERE KESİNLİKLE SATILMAYACAKTIR DUYRULUR.GALERİCİLER KESİNLİKLE ARAMASIN. 10 BİN OLURMU DİYENE KÜFREDERİM PEŞİNEN SÖYLEYİM. SONRA DEMEDİN DEME.TATA LAR NASIL BİR ARABA DİYE SORANA KÜFREDERİM ONUDA BELİRTEYİM. ÖĞRETMENDEN DİYE YAZDIM TURŞU GİBİ OLDUĞUNU SÖLEDİM Kİ BEN ABARTARAK YAZDIM O KADAR DEĞİL, BAKIMLI ARABA AMA FARKLI ZAMANLARDA UFAK TEFEK KAZALAR OLDU .BURASI KALABALIK ŞEHİR SEN ONA ÇARPARSIN YARIN O SANA TAMPONDAN ÇARPAR YAĞMUR YAĞAR YOL KAYAR ,ŞEHİR TRAFİĞİNİ BİLEN BİLİR.MECBUREN DÜZELTTRİP BOYATTIK, ARABA KAZALI DEĞİL ALTINI ÇİZE ÇİZE TEKRAR YAZIYORUM ARAÇ PERT DEĞİİİİİİİİİİİİİİL. TAKLA YOK BÜYÜK KAZA YOK, ÖNDEN KAZA YOK.TELEFONDA YÜZ KERE SÖYLETMESİN KİMSE.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inal-km-13500-tl-pazarlik-var-148464877/detay

yuh arkadaş 8 parça boya 2 parça değişen var daha ne olsun hehe hehe hehe atarlanmakla haklı o arabayı anca hurdaya alırlar :D :D

BURASI KALABALIK ŞEHİR SEN ONA ÇARPARSIN YARIN O SANA TAMPONDAN ÇARPAR YAĞMUR YAĞAR YOL KAYAR hehe bu nedir lo hehe

öylesine gezinirken denk geldi güldürdü baya bir hehe

zuhaha..
ben adama hak veriyorum.
benim eski arabamı ucuza sattıktan sonra...
bir de son anda yok yetişmedi 300-500tl...ben de aynı duruma gelmiştim. yok benzinini de koy...
en son alısan al almıyosan kaybol git demiştim.
tabi almıştı.
ucuza almak için laf cambazlığı yapıyorlar, adam da patlamış:eyv

Adam Hakli Beyler Dağilin hehe hehe Bu Adamin Yanina Gitmeye Korkar İnsan Be , Bu Nasil Satici :)

İnsan alacağı varsada almaz korkudan :D

bundan araba maraba alınmaz en son kavga çıkar araba başında hehe

​Dayı fena atarlı:))

dayı galericilere kızmış galiba :)

Geri