Aydınlatma hakkında yardım !

sincedead

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamın aleyküm. Arkadaşlar benim sizlere bir kaç sorum olacak maddeler halinde yazacağım bilgisi olan arkadaşların cevaplaması iyi olur :)

Araç 20010 kangoo :)
1-Aracıma amerikan park ampülü takmak istiyorum. Turuncu renkli kaç wattlık kaç voltluk ampül almam lazım ? Ayrıca bunları sinyallerle bir yakmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem lazım ? Amerikan park modülü bi arkadaştan aldım taktım ancak sinyal verdiğimde sinyal sürekli yanıyor hiç sönmüyor mödülsüz yapmak için ne lazım ?
2-Araç içerisine tabanlara aydınlatma yapmak istiyorum hatta yaptım ama ledler kapılar kapalı oldugunda cok ufak bir ışık vermeye devam ediyor bunun sebebi nedir ? Nasıl çözebilirim ?
3-Araç içerisindeki normal aydınlatmaları led ampül takmak istiyorum ne tarz ampül kullanmam gerekli ? Gün ışığı rengi mevcutmudur ?

Herkese hayırlı günler.Tekerinize taş değmesin kangonuza kuş pislemesin :)

1. modilsüz için park ampülünü iptal edip bi hat çek sinyale sinyalede çift duylu sinyal ampülü koy o kadar benimkini öle yapmışlar 15 sene önce :)
2. swichlerde sıkıntı olabilir
3. ne kadar parlarsa o kadar gözünü yorar bence ona göre düşünün

Selamın aleyküm. Arkadaşlar benim sizlere bir kaç sorum olacak maddeler halinde yazacağım bilgisi olan arkadaşların cevaplaması iyi olur :)

Araç 20010 kangoo :)
1-Aracıma amerikan park ampülü takmak istiyorum. Turuncu renkli kaç wattlık kaç voltluk ampül almam lazım ? Ayrıca bunları sinyallerle bir yakmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem lazım ? Amerikan park modülü bi arkadaştan aldım taktım ancak sinyal verdiğimde sinyal sürekli yanıyor hiç sönmüyor mödülsüz yapmak için ne lazım ?
2-Araç içerisine tabanlara aydınlatma yapmak istiyorum hatta yaptım ama ledler kapılar kapalı oldugunda cok ufak bir ışık vermeye devam ediyor bunun sebebi nedir ? Nasıl çözebilirim ?
3-Araç içerisindeki normal aydınlatmaları led ampül takmak istiyorum ne tarz ampül kullanmam gerekli ? Gün ışığı rengi mevcutmudur ?

Herkese hayırlı günler.Tekerinize taş değmesin kangonuza kuş pislemesin :)

merhabalar,

amerikan park yerine orjinal park lambalarına turuncu takabilirsin
Led konusan gelince led çok az akım ile çalıştığı için kangoolarda çok azda olsa akım oluyor aydınlatmlarda akkor flamanlı lambalarda hissedilmiyor bu
benim yaptıgım led var konular arasında görebilirsin gün ışığı ledler mevcut kullanabilirsin

Ayarlı amerikan park modülü tak yeni tip olanlardan. Sinyalde modül devreden çıkıp tam güç yanıp sönüyo, eski modüllerden kısıkı-güçlü-kısık şeklinde sinyal veriyo.

İç aydınlatma için gün ışığı şerit led alıp kendin döşeyebilirsin ama ampül olarak gün ışığı led olacağını pek zannetmiyorum.

Ayarlı amerikan park modülü tak yeni tip olanlardan. Sinyalde modül devreden çıkıp tam güç yanıp sönüyo, eski modüllerden kısıkı-güçlü-kısık şeklinde sinyal veriyo.

İç aydınlatma için gün ışığı şerit led alıp kendin döşeyebilirsin ama ampül olarak gün ışığı led olacağını pek zannetmiyorum.

güzel yapmışlar bu işlemi hoşuma gitti fakat renaultlarda bu şekilde durmuyor :)

güzel yapmışlar bu işlemi hoşuma gitti fakat renaultlarda bu şekilde durmuyor
Bu şekilde durmuyor derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama türlü türlü renault araçlara amerikan park denemişliğimiz var kangoolara da gayet güzel yakışıyor.

netten bulduğum bi resim örnek olsun
122919cs-960.jpg

Bu şekilde durmuyor derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama türlü türlü renault araçlara amerikan park denemişliğimiz var kangoolara da gayet güzel yakışıyor.

netten bulduğum bi resim örnek olsun
122919cs-960.jpg

clio 2 lerde misal

Amerikanlar bize özensin kardeş . Yap bi gündüz ledi. Daha güzel yakışır . Aracınla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri