Bagaj Kısmından Gelen Gıcırtı Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srhtylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srhtylmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam mahur görün.

Genelde tümseklerden ve çukurlardan geçtiğim zaman. Arka bagaj kısmından gacırtı sesi geliyor.
Ve bu ses rahatsız edici. Başına gelen veya çözüm yolu bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ? :(

merhaba arkadaşım,

Aynı konudan bende müzdaribim. linkteki konuda bilgi var bir göz atmanı öneririm

sorunu çözüdüğünde haber edersen seviniriz..

Arkadaşlar konuyu çözdüm servise gittim ve sorun bagaj kısmını kitleyen mekanizmadan geldiğini söyledi özel bir yağ gibi bir şey sürdü ses kesildi umarım işinize yarar

Arkadaşlar konuyu çözdüm servise gittim ve sorun bagaj kısmını kitleyen mekanizmadan geldiğini söyledi özel bir yağ gibi bir şey sürdü ses kesildi umarım işinize yarar

Ben de de var aynı ses, bagaj kilidine mi sürülecek ve hangi yağ ismi flan varmı?

bagaj kilidine değil iki yanda bagajın kapandığında birbirine oturan lastik takozlar var onları temiz tutmak gerekiyor arada bir yağ pas sökücü tarzı ürünler sürülürse geçiyor. tabi ses gıcırtı ise, şayet tıkırtı ise iş değişir.

tamamen gıcırtı tümsekten flan geçince gacur gucur ediyor. eyvallah sağolasın bi bakayım ben

aynen bende de oluyordu özellikle yanbastı ya gelmek diye bir tabir vardır. o zamanlarda bende özellikle çok oluyordu. böyle bir tümsekten veya çukurdan çapraz geçerken araç kasılır ya 3 tekere kalacak gibi olur yada. o zamanlarda bende çok oluyordu. düzenli temizlenirse hiç bir sıkıntı olmuyor. bende odur budur yok bir bezle hep silerim ben oraları

Geri