Ben onu cidden sevmişim haberim yokmuş :(

Cem Catalbas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
-Broadwayımız satıldı ve o giderken ben okulda olmak zorundaydım. Babam satışını vermiş sahibi almış gitmiş Beyaz keratayı,
-Meğersem aramızda benim farkında olmadığım bir bağ oluşmuş, okul dönüşü bir baktım park yeri bomboş içim bir acayip oldu. O hep orada benim onu çalıştırmamı beklerdi,
-İnsanın ilk arabasından ayrılması cidden kötü bir duyguymuş herkeste mi böyledir bilmem.
-Aile olarak sahip olduğumuz ilk araçtı bana pek çok şey öğretti bana.
-Pazar günü son kez temizlemişim haberim yokmuş ne güzelde görünür benim broadwayım,
Buyrun son fotoları;

x9OW5O.jpg

Sanki hüzünlü mü bakıyor ne üzülme brodi sana iyi bakacaklar inanıyorum,

KqrQlV.jpg

wMr8y7.jpg

eQ98lr.jpg

eX58oO.jpg

KdRl2Q.jpg

e5BEkA.jpg

xAp8gQ.jpg

K45W8Y.jpg

wOP8B3.jpg

xGlW5v.jpg

KgBvAQ.jpg

Güle güle Broadwayim, ilk araçlar unutulmazmış unutulmayacağından emin olabilirsin.

Hayırlısı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun:eyv

Hayırlısı olsun kardeşim ben bu yüzden sattırmıyorum bizimkini.:eyv

ALLAH Daha İyilerini Nasip Etsin , Alanada Satanada Hayirli Ugurlu Olsun :eyv :eyv

hayırlı uğurlu olsun kardeişm Allah daha iyilerini nasip etsin :) ilk araba çok zordur gerçekten hele birde arabayla anında varsa uuu ölcek gibi oluyosun yazın clio yu sattık araba giderken arkasından bakmak çok hüzünlüydü herşeye rağmen yine temiz ve diri duruyordu maşallah hayrını görsün dedim :) ama o ann hala gözümün önünden gitmiyor :(

valla aynısını bende yaşadım ilk arabamdı. şimdi megy alacağım. gözüm hala broadway lerde

Allah daha iyi ve güzellerini nasip etsin.

Hayırlısı olsun kardeşim, Allah daha iyilerini nasip etsin.:eyv

Alanada satana da hayırlı olsun .

Geri