Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun araştırmalar sonucu BRC de karar kılıp bugün itibari Rolanti sorunları nedeniyle beyni değiştirdim.500 km sonra gaz ayarına gireceğim.Bakalım yakıtta değişiklik olacakmı..
Daha önce araçta gaz ayarı yapılamama gibi sıkıntılar varsa daha ekonomik olacaktır .
Tavsiyem :
- Sibob ayarı
- Karbüratör temizliği ve revizyonu
- Buji ve buji kabloları değişmesi
Bunları yaparsanız yakıt ve ateşleme sisteminiz gayet sağlıklı çalışacaktır .
Teşekür ederim arkadaşlar.
Yakıttan yana sıkıntım yoktu.Yakıt gayet normaldi.Hesaplamalarıma göre 100 ila 120 km hızla km de 220 krş yaktı.Gaz 2.45 idi ozaman.
Yani 1 lt gaz ile 10.5 km yol yapıyor.Yalnız beyin ayar tutmuyordu.Devamlı ayar yapıyordum.
Teşekür ederim arkadaşlar.
Yakıttan yana sıkıntım yoktu.Yakıt gayet normaldi.Hesaplamalarıma göre 100 ila 120 km hızla km de 220 krş yaktı.Gaz 2.45 idi ozaman.
Yani 1 lt gaz ile 10.5 km yol yapıyor.Yalnız beyin ayar tutmuyordu.Devamlı ayar yapıyordum.
Bence yakıtnız çok güzel olacaktır Güle güle kullanın .
Özellikle CO2 salınımını bilgisayar ile takip edin . 2.50 lere kadar düşürün .
Bozuk beyin 4.02 lere kadar çıkıyormuştur eskiden
Tekrar hayırlı olsun , ilerleyen günlerde yaptırdığınız bakımla ilgili olumlu mesajlar bekliyoruz..
Bence yakıtnız çok güzel olacaktır Güle güle kullanın .
Özellikle CO2 salınımını bilgisayar ile takip edin . 2.50 lere kadar düşürün .
Bozuk beyin 4.02 lere kadar çıkıyormuştur eskiden
Tekrar hayırlı olsun , ilerleyen günlerde yaptırdığınız bakımla ilgili olumlu mesajlar bekliyoruz..