Bilgi Verirseniz Sevinirim 2009 Megane Extreme

ottomanturku

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun Aleykum Arkadaşlar Foruma Bugun Kayıt Oldum 2009 Model Megane 2 Extreme Aracım Var Bildiğiniz Üzere Sadece Ön Kapılarda Hoparlör Var Arka Kapılarada Taktırmak İstiyorum Geçen Hafta Özel Renault Servisine Gidip Sordum Arka Kapı 2 Hoparlör İçin 1000 TL Para İstediler İşçilik Falan Montaj Hoparlör Hepsi İçinde . Bana Çok Fazla Geldi Gidip Oto Müzikcilerden Taktırsam Kapının Orjinalliğini Bozarlar Mı ? ( Kapıda Oynama Kesme Vb.) Birde Oto Müzikcilerden Hangi Marka Model Hoparlör Almam Gerekir Fiyat Hakkındada Bilgilendirirseniz Sevinirim Teşekkürler. Sevgi Ve Saygıyla..Ekli dosyayı görüntüle 11752

bu konularla modifiyeden anlayan dostlarım yardımcı olabilirler yalnız hoparlör yeri açarlar kesin birde hat çekilmesi lazım 1000 biraz fazla gibi bence de.

hoparlör yeri var zaten sadece içi boş içinde hoparlör yok yinede orda bi kesme bozma gibi bi işlem yaparlarmı sizce?

Kesme biçme yapmadan oraya uygun ebatta haporlör taktırabilirsin sadece tesisat çekerler bunuda en fazla 250 liraya kalitelisinden yaptırırsın,hangi özel servisse fazla uçmuş...

teşekkür ederim Mustafa Bey

Yapılacak iş belli orjinal hopörleri çıkmacılardan bulup eliniz bu işlere yatkınsa kendiniz takacaksınız aayrıca tesisatı hazır durumda sadece kapı döşemelerini çıkartacaksınız ben 2 saat içerisinde Bir AVM otoparkında 2 hopörleride taktım..

Yazık günahtır bi kapıya 2 kolon için 1 milyar paramı verilirmiş . Sökün arka kapı döşemelerini , alın yeni 2 tane 13 cm oraya uyan bi kolon takın gitsin fazlada kıllandırmaya gerek yok :) 1 milyar vericeksenizde ön arka kapıya 1 takım mid , 1 adet deck alırsınız teyibe çevirici yani , 1 adet streo anfi 4 kanal birde kablo takımı alıp ses sistemi kurarsınız :) Hatta ikinci el alırsanız 1 adet mono anfi ve 1 adet bass ile sistemide destekleyebilirsiniz . Tabi orjinal ana ünite ile aman aman verimde alamazsınız belirteyim :)

Arka Kapı 2 Hoparlör İçin 1000 TL Para İstediler İşçilik Falan Montaj Hoparlör Hepsi İçinde . Bana Çok Fazla Geldi Gidip Oto Müzikcilerden Taktırsam Kapının Orjinalliğini Bozarlar

kıhkıh
ucuzmuş yaw. o taktıkları hoparlörün içi altın kaplama ve içinde aydan getirilmiş bir element var o yüzden pahalı.

1 milyar hoparlörü olsa 5 milyar teybi olur: 6 milyarlık ses sistemin var araba da hadi yine iyisin :D

Birde ekliyim en iyi kolonlarıda taksanız orjinal ünite ile alıcağınız ses bellidir . Benim bi arkadaşda transporter ile passat var ikisindde ses sistemi kurulu . Transporter daha iyiydi onun teyibi söküp passata taktım sanki yeniden sistem kurmuşuz gibi oldu . Yani aracınızdaki bass sesleri tatmin etmiyorsa önce güzel kaliteli bi teyp alın idare edicektir derim :)

Geri