Bilgilendirme;

BOGA

Güray BOĞA-İZMİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba, geçenler de aracımın bakımını yaptırdım. O sıra da servis şefine tümseklerden veya çukurlardan geçerken ve emniyet kemerinin takıldığı yerden gıcırtı sesleri geldiğini söyledim tamam halledelim dediler. İsmini göremediğim bir sprey mi artık her neyse aracın belirli yerlerine işlem yaptılar hatta aracı bakım esnasında lifte kaldırdıklarında sanırım amortisörlerin olduğu yerlere de bu işlemi uyguladılar ve şu an yaklaşık 1 hafta oldu ve aracımda gram ses yok gerçekten çok fark etti, bu sorunlardan şikayet edenler varsa bence en kısa zaman da servisin yolunu tutsunlar... :)

+Ek olarak sağolsunlar bakımdan sonra araca hızlı cila işlemi ve ufak tefek çiziklere boya atmalarına rötuş işlemini de yaptılar :)

Son düzenleme:
balata spreyi bizde sıkıyoruz :D

Arabanın balataları bu aylarda en çok toz kaptığı aylardır.

Şirketin hyundai var .bir hafta araç çalışmadı. tam gidecekken kampanalar sıkıştırdı .Sprey sıktım sorun çözüldü.

Bende matah bir şey sanıp konu açtım buraya :D Ama işe yarıyor orası bir gerçek :D

:) kesinlikle yarıyor kardeşim kapılara klitlere balatalara amortisörlere motor yıkamaya :D herşeye yarar..

Emniyet kemerlerine sıkılan başka bir sprey Onur,Würth ün bir ürünü lakin adı aklıma gelmedi şimdi...

Emniyet kemerlerine sıkılan başka bir sprey Onur,Würth ün bir ürünü lakin adı aklıma gelmedi şimdi...

Abi lacivert bir kabın içinde sarı kalın yazı uzaktan okuyamadim yazıyı tam ama iç döşemelerin kesiştiği yerlere bile sıktılar...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@@cotech kendi servisinde sıkça kullanır o spreyi,bütün sesler bir anda kesilir...

Geri